top of page
sigill svart-2.png

" Yogan har gjort mig mer tålmodig och mindre irriterad på småsaker."Hej Angeliqa! Berätta lite om dig själv.

Jag bor i Bromsten sedan 17 år tillbaka, kommer ursprungligen från Norrland ( Skellefteå) och flyttade till Stockholm när jag var 19 år. Jag älskar att hålla igång och har alltid utövat sport/träning av olika slag sen jag var 6 år. Sedan 2015 har det varit hockey för hela slanten då båda barnen spelar och jag engagerad ledare sedan 2016. Jag är en livsnjutare och älskar att umgås med människor och möta nya bekantskaper. Tycker om djur och natur, sport av alla de slag, resor och mat.

Hur ser din "yogaresa" ut? Hur upptäckte du yogan?

Min yogaresa började hos Little Peace 2020 där en vän tog med mig på Yin hos Eva O. Därefter köpte jag ett Happy New och deltog på alla klasser varje dag i 2 veckor på olika klasser, jag blev förälskad i vad yogan gav mig. Det var något helt nytt för mig och jag upptäcker varje gång nya saker med mig själv och min kropp när jag landar på mattan. Är det någon särskild klass eller lärare på schemat som du aldrig missar?

Näe, jag uppskattar alla lärare lika mycket. Alla är fantastiska lärare som bidrar till min yogautveckling på olika sätt.

På vilket sätt har du användning för yogan utanför mattan?

Yogan har gett mig många verktyg i vardagen, framförallt har jag blivit mer tålmodig och irriterar mig inte på småsaker som tidigare. Andningen har blivit ett viktigt verktyg i arbetslivet, att ta ett steg tillbaka och andas. Det är så mycket onödig stress i vardagen och med yogan så får jag en bra balans i livet.

Slutligen; vad skulle du vilja säga till de som är nyfikna på yoga, men inte vågar börja?

Det är aldrig för sent att prova något nytt. Framförallt så ger yogan flexibilitet, styrka och lugn. Det finns något för alla och det är ingen prestige i yogan, kom och var precis den du är och gör det din kropp orkar med.

Comments


yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page