18/09/2020

Josephine är kiropraktor med egen praktik, Vigeokliniken, på Råsundavägen. Förutom att springa efter sin lilla treåring så springer hon gärna i skogen, lyfter vikter och sedan några år tillbaka finns även yogan på Little Peace med som en av veckans höjdpunkter. Josephine tillbringade till och med sin möhippa på studion!

Hej Josephine! Hur ser din yogaresa ut?

Har yogat för att bli rörligare i många år med då på gymkedja. Hittade yogan mer när j...

09/06/2020

Frida är bildläraren och konstnären som trillade in på Little Peace för två år sedan och blev kvar. Idag är Frida en flitig yogi som berättar om hur yogan minskat hennes ångest, och hjälper henne att vara en mer integrerad person. 

Hur ser din yogaresa ut?

För mig är allt konst. Varje dag vill jag skapa eller uppleva saker som andra skapat. Att vara i naturen och att odla själv är en form av skapande som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har tänkt på...

26/12/2019

Yogi of the month är 12-åriga Herman som stadigt går på tonårsyogan oavsett om han har fler killar i gruppen, eller blir enda killen. Herman är cool, lite filosofisk och gör sin egen grej. Varför han återkommer till yogan berättar Herman mera om nedan. 

Hej Herman! Dig har vi varit nyfikna på länge! Du går ju på tonårsyogan. Vem är du?

Jag heter Herman och jag bor på Kungsholmen och är 12 år gammal. Jag går på Kungsholmens Grundskola i klass 6C...

10/10/2019

Kia Johansson, är 49 år och syns på studion flera dagar i veckan. Kia var yogaskeptikern som nu starkt saknar yogan om hon skippar en klass. Kombinationen av fysisk utmaning i hop med mental observering  är den magiska formeln för Kia, och det som gör att hon kommer tillbaka till yogan. 
 

Hej Kia! På tiden att du blir Yogi of the month! Berätta lite om dig själv! 

Jag är en norrlänning i exil, har bott i Sthlm i 20 år nu. Jag jobbar...

28/05/2019

Hej Grim! Du är ju killen som sitter och verkligen tar in yogafilosofin under klassens början. Berätta lite om dig själv!

Jag heter Grim, är 16 år och älskar yoga. Jag går sista året på Kulturamas grundskola i Hallonbergen med musikalinriktning. När jag inte är på Little Peace skriver jag antagligen musik, dansar eller sjunger!

Uppräckte du yoga på Little Peace, eller hade du testat yoga innan?

Det var mamma som introducerade mig till yoga och vi bö...

27/02/2019Veronica bor inte direkt nästgårds, utan reser ungefär 8 mil fram och tillbaka för en klass på Little Peace. Ändå är hon en flitig besökare på studion. Veronica är 34 år, jobbar som frisör på sin egen salong i Bålstad. Hon är gift med Michael, sonen Harry 4 år,  Hunden Wira och katten Bosse.


Hej Veronica!

Du tillhör en av dem som verkligen INTE bor runt hörnet, men ändå synts på studion frekvent senaste åren. Hur kommer det sig?

...

15/11/2018

Solnabon Alf är 67 år och pensionerad kommunikatör med lite frilansuppdrag under den mörka årstiden. Alf är killen som kom upp vid andra tillfället på studion och sa: "Jag sneglade på den fina Little Peace T-shirten redan första gången, men tänkte att man kanske ska vänta med att köpa tröjan tills man är lite mer inne i klubben. Nu är det andra gången, så nu köper jag den!" En nybörjarjaryogi som blev smittad av Little Peace-glädjen från första st...

03/09/2018


Titti är barnsjuksköternska på BVC, bor i Sollentuna och är mamma till två tonårskillar, Nils, 17 år som går på gymnasiet och Erik som är 15 år och som ska börja gymnasiet. Till familjen hör även katten Frasse som är hela 17 år. Titti är en frekvent besökare och har nog varit på flest meditationsklasser och kursen "Meditation mot stress" av alla på Little Peace. 

Hej Titti!Hur kom du i kontakt med Little Peace?

Jag började första meditationskursen...

23/04/2018


Marie är en flitig besökare på Little Peace. Hon har en femårig son varannan vecka och jobbar som marknadschef på ett mindre läkemedelsföretag. Hennes yogaresa började då hon var "sjukt stressad" och hennes år på Little Peace har bidragit till flera livsstilsförändringar och insikter. 

Hej Marie! Hur upptäckte du Little Peace?

Jag bor precis runt hörnet från studion och har gått och sneglat länge innan jag vågade mig in, jag har gått förbi utan...

27/02/2018

Hej Johan, berätta lite om dig själv!

Jag bor för tillfället i Filmstaden i Råsunda, men flyttar snart till sydligare breddgrader, nämligen Nacka. På dagarna jobbar jag både som anställd säljare i ett större bolag men är också i uppstarten av ett eget bolag med några vänner i jakten på att jobba med vår fritidssyssla på sikt. Mitt liv består av att försöka hinna med allt som måste göras, samtidigt klämma (hör pressa!) in allt som jag faktiskt egent...

01/02/2018

Anna är en mamma i 50-årsåldern som jobbar med ekonomi och bor i gamla Råsunda. Hon har gått på yinyoga och hatha på Little Peace under några år, men det var efter den värsta sommaren i hennes liv, 2017, som en spännande förändring verkligen inträffade. 

Hej Anna!

Det känns ju lätt att låta dig vara Yogi of the month, eftersom du är här jämt! Du är ju numera en av våra mest dedikerade yogisar. Men så har det ju inte alltid varit, eller hur? Berätta...

30/01/2018

Laura beskriver sig själv som en omtänksam och känslig italiensk tjej. Trebarnsmamma och gift med en "svensk viking". Med alldeles för många bollar i luften har hon ofta en känsla att tiden inte räcker till. Ändå, eller kanske just därför, är hon en flitig yogi på studion och här nedan får vi ta del av hur yogan hjälper henne att hålla livet i styr. 

Hej Laura! Vart stötte du på yoga för första gången? 

Jag yogade för första gång...

Please reload

VILKA YOGAR HOS OSS?
 
Här möter du kanske personen på
mattan bredvid och inspiration från
andra "Little Peace-ianers" yogaresa.
Varje månad dyker det upp två nya
vänner. Är du sugen på att dela med
dig av din upplevelse? Maila oss på info@littlepeace.se 
 
Arkiv
Please reload

Lokah Samasta Sukhinu Bhavantu

May all beings everywhere be happy and free. May my thoughts, words and

actions somehow contribute to that freedom and happiness for all. 

 

LITTLE PEACE YOGA   FÖRRÅDSGATAN 3   SOLNA   SWEDEN

info@littlepeace.se