top of page
sigill svart-2.png

" Yogan har gjort mig bättre på att se och uppskatta det jag har."


Hej Nadja! Berätta lite om dig själv.

Jag heter Nadja, är 31 år och bor i Solna tillsammans med sambo och hund.

Har bott i Solna i fyra år och trivs så himla bra, men drömmer ibland om en gård på landet med en massa djur. Förutom yoga gillar jag att måla, läsa och skriva. Går mycket promenader och favoriten är att gå runt Brunnsviken, gärna med en fikapaus på kafé Sjöstugan!

Hur ser din "yogaresa" ut? Hur upptäckte du yogan?

Min yogaresa började i januari 2019 när jag och en kompis bestämde oss för att delta i en 30 dagars yogautmaning på Youtube. Jag hade varit nyfiken på yoga ett tag och fastnade för hur tillgängligt och prestigelöst det var att yoga online, så när 30-dagarsutmaningen var slut fortsatte jag att göra yogaklasser på Youtube varje dag. Det var inte förrän 2022 som jag regelbundet började delta i klasser ”irl”, innan dess yogade jag bara hemma i princip.


Hur hittade du till Little Peace? Jag ville testa att gå regelbundet till en yogastudio och började kolla efter studios runt Solna/Sundbyberg. Insåg då att det fanns en studio med jättefina omdömen bara 10 minuter bort från där jag bor! Så det var en ren lyckträff och nu kan jag väl aldrig flytta härifrån :) Är det någon särskild klass eller lärare på schemat som du aldrig missar?

Det jag uppskattar mest är nog blandningen, det är kul att varje lärare lär ut yoga på sitt sätt och att det i sin tur får spegla klassen. Faktiskt är det ganska fantastiskt att oavsett vilken klass jag deltar i så vet jag att den kommer vara utvecklande och ledas av en lärare med mycket kunskap och engagemang, det känns otroligt lyxigt!

På vilket sätt har du användning för yogan utanför mattan?

På många olika sätt, bland annat hjälper yoga mig att vara mer närvarande, ödmjuk och observant. Jag märker att jag blivit bättre på att se och uppskatta vad jag har, att ta in andras perspektiv och vara mer tålmodig gentemot mig själv och andra. Men det jag också tycker är fint är att det är en ständig utveckling och ett lärande som förhoppningsvis kommer att pågå livet ut!

Slutligen; vad skulle du vilja säga till de som är nyfikna på yoga, men inte vågar börja?

Att du inte kommer att ångra dig om du vågar prova! Det kan vara lätt att fastna i föreställningar om vad yoga är eller hur en yogi ska vara, men din yogaresa är din egen och utvecklingen ser olika ut för alla. Det är aldrig för sent att börja yoga och på Little Peace möts du av ett varmt och välkomnande community! Men om det känns läskigt att gå till studion så kanske du kan testa första klassen online? På Little Peace ges alla klasser även online!

Comments


yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page