top of page
sigill svart-2.png

"Det känns som att jag behöver yoga för att stärka mig både fysiskt och mentalt."

Hej Agneta! Berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra på fritiden?

Jag bor i Filmstaden med make och hund. Jag har jobbat på bank men är nu pensionär sen några år tillbaka. Vi har haft hund i 30 år och nu har jag en unghund som jag tränar och tävlar i Agility och Rallylydnad. Vi går kurser och tränar på brukshundsklubben, det är så fint att ha tiden till det.


Hur ser din yogaresa ut?

Det började med Yin yoga på arbetsplatsen, och fortsatta sedan med Solna Yogaskola. Yin yoga passade mig bra då jag blivit friskförklarad ett år efter en skidolycka, då de bakre lårmusklerna gått av och jag opererats. 


Hur hittade du till Little Peace?

En granne till mig tipsade om Little Peace, jag testade först 2 veckor och sen var jag ”fast” . Det är en fin studio, jag går dit på 10 minuter och jag känner mig alltid välkommen. 


Är det någon klass eller lärare på schemat som du uppskattar lite extra?

Hanna, Victoria, Linnéa, Petra, Eva…. Jag tycker att alla lärare har något extra så jag går när det passar, men oftast dagtid. Jag föredrar Yin och Hatha. Vinyasa är lite tufft för mig men jag går ibland på de passen i alla fall, som en utmaning.


På vilket sätt har du användning av yogan utanför mattan?

Det känns som att jag behöver yoga för att stärka mig både fysiskt och mentalt. Det är svårt att beskriva, men att jag känner mig vänligt sinnad och har ett välbefinnande när jag går ifrån studion, en känsla som får mig att må bra helt enkelt.


Slutligen; vad skulle du vilja säga till de som är nyfikna på yoga, men inte vågar börja?

Kom och prova, jag tror du kommer att tacka dig själv - det gjorde iallafall jag!




コメント


yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page