top of page
sigill svart-2.png

"Jag ser snabbare resultat av den kiropraktiska behandlingen om patienten kompletterar med yoga."


Josephine är kiropraktor med egen praktik, Vigeokliniken, på Råsundavägen. Förutom att springa efter sin lilla treåring så springer hon gärna i skogen, lyfter vikter och sedan några år tillbaka finns även yogan på Little Peace med som en av veckans höjdpunkter. Josephine tillbringade till och med sin möhippa på studion!

Hej Josephine! Hur ser din yogaresa ut?

Har yogat för att bli rörligare i många år med då på gymkedja. Hittade yogan mer när jag var gravid för tre år sedan och hade stor hjälp av detta under både graviditeten och förlossningen.

Sedan ett år tillbaka har jag yogat på little peace och tycker att det är veckans höjdpunkt och bra för både knopp och kropp! Tycker fortfarande att jag är en rookie och lär mig nya saker om mig själv och min kropp varje vecka tack vare yogan 🙏🏻

Hur hittade du till Little Peace?

Gick förbi Little Peace när jag var ute och promenerade med min hund och tyckte det såg så mysigt ut. Då blev jag

nyfiken på att testa!

På vilket sätt använder du yogan utanför mattan?

Tycker att yogan hjälper mig vara mer närvarande. Känner att jag blir en bättre fru, mamma, matte, kompis och kiropraktor efter jag har yogat! Har numera som ambition att starta varje morgon med minst några solhälsningar på mattan. Min kära syster överraskade mig dessutom med möhippeyoga på studion! Är ju inte bara mina patienter som får lyssna på mitt yoga säljsnack.

Vi är ju jätteglada att flera nya yogisar hittar till oss efter att ha blivit tipsade av dig på Vigeokliniken.

Ja, det känns viktigt att säga att yogan är ett superkomplement till både den behandling och rehabträning som jag jobbar med som kiropraktor. Jag ser snabbare resultat av den kiropraktiska behandlingen om patienten kompletterar med yoga. Och detta även på förvånande kort sikt. Yogan ger väldigt snabbt positiva resultat.

Finns det några klasser eller workshops du sällan missar och varför?

Har alltid tyckt att det roligt med fysiska utmaningar så kunde inte missa workshopen med huvudstående med Alexandra. Hade aldrig i mitt liv klarat detta och nu står jag nästan på huvudet varje dag! 34 år gammal. Frammåt så skulle jag vilja testa workshops i meditation, något som jag blivit mycket mer öppen för under senaste året på Little Peace.

Slutligen; vad skulle du vilja säga till de som är nyfikna på yoga, men inte vågar börja?

Alla kan yoga på sin nivå! Och speciellt på Little Peace för där kan alla känna sig välkomna och sedda.

yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page