top of page
sigill svart-2.png

"Jag ser snabbare resultat av den kiropraktiska behandlingen om patienten kompletterar med yoga."


Josephine är kiropraktor med egen praktik, Vigeokliniken, på Råsundavägen. Förutom att springa efter sin lilla treåring så springer hon gärna i skogen, lyfter vikter och sedan några år tillbaka finns även yogan på Little Peace med som en av veckans höjdpunkter. Josephine tillbringade till och med sin möhippa på studion!

Hej Josephine! Hur ser din yogaresa ut?

Har yogat för att bli rörligare i många år med då på gymkedja. Hittade yogan mer när jag var gravid för tre år sedan och hade stor hjälp av detta under både graviditeten och förlossningen.

Sedan ett år tillbaka har jag yogat på little peace och tycker att det är veckans höjdpunkt och bra för både knopp och kropp! Tycker fortfarande att jag är en rookie och lär mig nya saker om mig själv och min kropp varje vecka tack vare yogan 🙏🏻

</