top of page
sigill svart-2.png

Juicecleanse och årskort blev min investering efter en tuff sommar. Och vilken avkastning det blev!


Anna är en mamma i 50-årsåldern som jobbar med ekonomi och bor i gamla Råsunda. Hon har gått på yinyoga och hatha på Little Peace under några år, men det var efter den värsta sommaren i hennes liv, 2017, som en spännande förändring verkligen inträffade.

Hej Anna!

Det känns ju lätt att låta dig vara Yogi of the month, eftersom du är här jämt! Du är ju numera en av våra mest dedikerade yogisar. Men så har det ju inte alltid varit, eller hur? Berätta lite om din bakgrund.

Jag har alltid varit en ”duktig flicka” som jobbat mycket och prioriterat alla andra. Jag har under flera år försökt få till det med regelbunden träning, yoga och bra kost men det har alltid kommit något emellan som uppenbarligen är viktigare än jag.