top of page
sigill svart-2.png

Världens galenskap är bara möjlig för att vi aldrig hinner stanna upp och ifrågasätta; vill jag delt

Hej Katarina! Berätta lite om dig själv.

Jag bor i Råsunda men min familj , dotter Blanca 14, min sambo Kenneth och vår hund Charlie. Jag är skådespelare, studerar till sjuksköterska och undervisar regelbundet i kreativt och personlig uttryck och kommunikation.

Du yogar ju på Little Peace, men har ju också hållit en egen kurs hos oss, "Sourcework & selfexpression". Det låter som teater, personligt uttryck men också ett undersökande.

Jag har sen jag var 11 år uttryckt mig genom teater. Teatern var ett ställe att få vara mänsklig att få berätta om vad jag sett och upplevt ”To take my broken heart and turn it into art”. Teaterns uppgift är att spegla och hela oss människor genom berättelser. Efter scenskolan började jag på Dramaten och på SVT. Jag jobbade bla med Margareta Krook, Tommy Berggren och Lars Norén. Fantastiska omständigheter, så min professionella lycka var gjord men inåt undrade jag lika mycket som förut hur skall man leva? Hur blir man lycklig och vad är ett liv? Hur tar jag hand om det? Många frågor men inga svar. En sorgsen jul gick jag runt i Stockholms city och betraktade jakten på presenter och fick inte ihop det. Min hand hittade en bok. ”Att leva i ljuset” av Shakti Gawain. Otroligt löjlig titeln, tyckte jag men det blev sta