top of page
sigill svart-2.png

"Det är så intressant alltihop!"


Kristoffer Linder är musiker, 24 år och bor en bra bit från Little Peace, nämligen i Rönninge, söder om stan. Att yoga på Little Peace kräver sin planering, men enligt Kristoffer är det helt klart värt det.

Vad fick dig att börja yoga?

Ren nyfikenhet tror jag. Jag har följt spåren som utgått från mitt yrke som musiker, genom zen-buddism och vidare till yoga osv. Det är så intressant alltihop! Sen gillar jag den kroppsliga utmaningen.

Vilka klasser har du valt och varför?

Jag har hittills bara provat på Hatha yoga, mest för att jag förstått att det ger en grundläggande förståelse för praktiken.

Vad tycker du är fördelen med att yoga på Little Peace?

Nu har jag ingen erfarenhet av andra yogaställen, så jag har inget att jämföra med, men min känsla är att det finns mycket erfarenhet på Little Peace. Jag gillar också att rummet är ganska litet, så man kommer lätt i stämning. Jag flyttade nyligen från Solna till Rönninge, men jag vill ändå gå kvar på Little Peace. Det kräver sin planering, men är värt det.

På vilka sätt har yogan förändrat ditt liv utanför mattan?

Jag känner mig smidigare och starkare. I övrigt är det en skön daglig rutin och ett sätt att släppa taget och finna ro.

Vad skulle du säga till folk som är nyfikna men ännu inte vågat prova att yoga?

Bara gör det! Känslan efteråt är värt hela mödan. Gå in med ett öppet sinne och tänk inte så mycket.

yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page