top of page
sigill svart-2.png

"Yogan har lärt mig acceptans och tålamod, att inte alltid ha så bråttom."Hej Saga! Du är ju en av våra yogisar som bor granne med studion, vill du berätta lite om det?

Jag och min familj flyttade till Råsunda när Dallas-huset var nyrenoverat, vi var bland de första som flyttade in. Vi har bott i Solna och Bromma tidigare, efter en åttaårig utflykt till Halmstad flyttade vi hem igen och hamnade en period i Segeltorp. Nu är vi hemma i Råsunda igen!


Hur ser din yogaresa ut?

Jag upptäckte yogan för ungefär 20 år sedan. Som många andra efter en stressfylld period med mycket arbete. I början gick jag en klass i veckan, sedan var jag på några retreat, lärde mig andningsmeditation och att också alltid annars tänka på andningen. Det förändrade allt! Numera yogar jag minst två gånger i veckan, åker på minst två veckolånga retreat per år och också flera kortare retreat under året.


Hur hittade du till Little Peace?

Jag kände till Little Peace redan innan vi flyttade hit och var så nöjd med att ni flyttade från Näckrosen till Garvis Carlssons gata. Nu behöver jag bara gå tvärs över gatan för att komma till er!


Är det någon klass eller lärare på schemat som du uppskattar lite extra?

Alla lärare är underbara men jag gillar morgonpassen särskilt, med Victoria och Eva O. 


På vilket sätt har du användning av yogan utanför mattan?

Jag har lärt mig acceptans och tålamod, att inte alltid ha så bråttom, att sakta ned lite. Genom att känna igen stressymptom kan jag reagera tidigare för att undvika att hamna i jobbiga spiraler. Men så klart, vi är alla människor och mitt humör kan ibland få övertaget, det är inte alltid jag är lugn o fin. :)


Slutligen; vad skulle du vilja säga till de som är nyfikna på yoga, men inte vågar börja?

Yoga är på riktigt för alla, det spelar ingen roll om du känner dig stel och ovig, du kommer märka en fantastisk utveckling på så många plan. Gå en nybörjarkurs på Little Peace och testa. Eller prova deras erbjudande för nya medlemmar, de är så förmånliga!

Commentaires


yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page