top of page
sigill svart-2.png

"Jag sitter i ett projekt med många viljor och då hjälper meditation och ett ödmjukt tankesätt mig."
Sofie känner säkert många igen eftersom hon praktiserar flera gånger i veckan. Hon är IT-tjejen som nyfiket såg studion växa fram på Mittfältsgatan och blev snabbt del av den. Hon går gärna på dynamiska Vinyasaklasser likväl som yin och meditation och inte sällan tillsammans med svärmor. Nytt sedan vi pratade med Sofie här är att hon blir studions nya Karmayogi! Välkommen Sofie!


Hej Sofie! Berätta lite om dig själv.

Jag är en relativt nybliven Solnabo. Ursprungligen är jag en riktig lanttjej uppvuxen på en gård med massa djur omkring mig, men har också hunnit med att jobba och resa runt i världen. Sedan ett år bor jag och sambon i Råsunda och älskar närheten till stan men småstadskänslan i Råsunda!

Jag jobbar med IT, vilket ger mig friheten att jobba flexibelt och delta på Little Peace klasser dagtid.

Hur ser din yogaresa ut?

Min yogaresa har pågått länge men varit väldigt spretig. Det var först när jag kom till Little Peace som jag hittade min plats i yogan och hur jag kan få in yoga som en naturlig del i min vardag.


Hur hittade du till Little Peace?

Under tiden den nya studion skapades gick jag ofta på promenad och såg den växa fram. Jag blev väldigt nyfiken och fick en kväll möjligheten att prata med Hanna och hon berättade om filosofin på studion och om alla olika klasser. Jag signade upp för ett prova-på-medlemskap, och sen den dagen är jag fast!


På vilket sätt har du användning av yogan utanför mattan? I jobbet? Med familjen?

En av de saker jag gillar mest med Little Peace är alla klokheter som lärarna delar med sig av under klasserna. Det kan vara allt från konkreta tips mot stela axlar till sätt att hantera den press vi lägger på oss själva. Jag använder mig av yogan i alla delar av mitt liv, men just nu är den extra användbar på jobbet. Jag sitter i ett projekt med mycket ansvar och många viljor och då hjälper meditation och ett ödmjukt tankesätt mig mycket.


Slutligen; vad skulle du vilja säga till de som är nyfikna på yoga, men inte vågar börja?

Kom bara hit och testa! Det finns verkligen något för alla när det gäller yoga, både styrka för kropp och knopp. Om du är helt ny på yoga är det världens chans att få personlig stöttning av alla duktiga lärare.


Sofie har vårt mest populära medlemskap för dig som vill yoga från 2 dagar i veckan eller mer. Ett bundet HAPPY LIFE ger henne obegränsad yoga online och i studion. Ca 25 klasser i veckan för bara 850 kr i mån.

Comments


yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page