top of page
sigill svart-2.png

"Jag sitter i ett projekt med många viljor och då hjälper meditation och ett ödmjukt tankesätt mig."
Sofie känner säkert många igen eftersom hon praktiserar flera gånger i veckan. Hon är IT-tjejen som nyfiket såg studion växa fram på Mittfältsgatan och blev snabbt del av den. Hon går gärna på dynamiska Vinyasaklasser likväl som yin och meditation och inte sällan tillsammans med svärmor. Nytt sedan vi pratade med Sofie här är att hon blir studions nya Karmayogi! Välkommen Sofie!


Hej Sofie! Berätta lite om dig själv.

Jag är en relativt nybliven Solnabo. Ursprungligen är jag en riktig lanttjej uppvuxen på en gård med massa djur omkring mig, men har också hunnit med att jobba och resa runt i världen. Sedan ett år bor jag och sambon i Råsunda och älskar närheten till stan men småstadskänslan i Råsunda!

Jag jobbar med IT, vilket ger mig friheten att jobba flexibelt och delta på Little Peace klasser dagtid.

Hur ser din yogaresa ut?