top of page
sigill svart-2.png

"Jag gick in på studion för att bli mindre stel i kroppen men det jag fick var ett mycket mer balanserat liv."Hej Robert! Berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra på fritiden?

Jag bor med fru och två barn i Sigtuna och Solna.  Jag driver eget bolag inom fordonsbranschen.  För ett år sedan skulle jag svarat att jag gillar att jobba och resa. Sedan jag första gången klev in på Little Peace studio är det ändrat för alltid - nu gillar jag att yoga. 

Hur ser din "yogaresa" ut? Hur upptäckte du yogan?

Det var nog 10 år sedan jag första gången fick höra om yoga och att det skulle vara bra för mig. Jag var absolut inte mogen för det då. 5 år sedan fick jag igen höra att yoga skulle vara bra för mig. Och då fick jag specifikt tipset om Hanna Backman och Little Peace. Jag var inte mogen för det då heller, men namnet Hanna Backman fastnade hos mig.  2022 blev jag utbränd från jobb, husbygge och familjeliv. Återigen var det flera som tipsade mig om yoga. Efter att ha velat och gått förbi studion Little Peace några månader så gick jag äntligen in 14 januari 2023. Det var tufft att gå in första gången. Jag var fortfarande väldigt utbränd, osäker och människoskygg. Men vilken tur att jag gick in! Sedan jag gick in på studion första gången har mitt liv förändrats totalt, det var som att jag hittade hem. Det tog inte många pass innan jag förstod att detta är min väg i livet till balans, välmående och lycka. 


Är det någon klass eller lärare på schemat som du uppskattar lite extra?

En perfekt yogavecka för mig består av Hannas lunchklass på måndag, Victorias morgonklass på tisdag och Linneas morgonklass på torsdag. Då får jag träffa mina favoritlärare samtidigt som jag får den dosen av yoga i studion som jag behöver. Jag älskar att gå på gruppklasserna och träffa alla härliga elever och lärare, men den bästa personliga utvecklingen har jag fått via PT-klasser med Victoria. 


På vilket sätt har du användning av yogan utanför mattan?

Jag har haft ett ganska turbulent liv fram till min utbrändhet och jag har en personlighet som gärna drar igång för mycket när det blir tråkigt. Yogan har hjälpt mig att jorda mig och ge mig en paus i alla tankar och projekt. Det ger mig struktur på jobbet och tålamod hemma med familjen. 

Men jag faller ofta in i gamla mönster utan att märka det direkt. Det är på studion jag verkligen kan grunda mig och se att nu börjar jag gå fel väg igen. 


Slutligen; vad skulle du vilja säga till de som är nyfikna på yoga, men inte vågar börja?

Jag vet att det tar emot att gå in på en studio för första gången (speciellt för killar), men det kan vara värt det. Jag gick in för att bli mindre stel i kroppen men det jag fick var ett mycket mer balanserat liv. Kom in på ett lunchpass, det är oftast mycket mindre folk! 

Comentários


yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page