top of page
sigill svart-2.png

"I början var svett och prestation mitt mål, men nu ser jag yoga som universalmedicin."

Hej Bitte! Du har gått på studion ett bra tag nu. Berätta lite om dig själv.

Jag heter Bitte, är 58 år och bor i Råstahem i ett hus med min man. Vi lever ensamma nu efter att båda sönerna, 23 och 25 år, flyttat hemifrån.

Efter 31 år på Ericsson utbildade jag mig till PT, kostrådgivare, klass instruktör och coach, jobbade som det under 2017 fram tills jag började som kundansvarig och projektledare på Trafikverket där jag jobbat sedan dess. Intresset för träning och coaching finns kvar men nu mest för egen del.

Hur ser din yogaresa ut?


Jag har yogat i ca 25 år, till att börja med poweryoga då prestation och svett var mitt mål, så höll jag på i många år men hittade lugn och avslappning också. Jag ser yoga som universalmedicin. För 7 år sedan åkte jag och en kompis till Zanzibar på en 10 dagars yogaresa då jag kom att uppskatta yinyoga som komplement till Hatha. Men det är på Little Peace som jag hittat yoga på riktigt med yogafilosofi och jag är fantastiskt glad att jag hittat hit.

Hur hittade du till Little Peace?


Det var min sjukgymnast på Idrottskliniken som tipsade.