top of page
sigill svart-2.png

"Yogan lär oss att lyssna. Och om vi vågar lyssna så kan vi höra de mest fantastiska saker inom oss.


Frida är bildläraren och konstnären som trillade in på Little Peace för två år sedan och blev kvar. Idag är Frida en flitig yogi som berättar om hur yogan minskat hennes ångest, och hjälper henne att vara en mer integrerad person.

Hur ser din yogaresa ut?

För mig är allt konst. Varje dag vill jag skapa eller uppleva saker som andra skapat. Att vara i naturen och att odla själv är en form av skapande som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har tänkt på det i samband med yogan att den har hjälpt mig komma närmare många saker: mitt yrke, mitt mående, mina relationer och min konst. Jag jobbar som bildlärare och har skapat i hela mitt liv. Min familj har alltid uppmuntrat mig och det har varit självklart att jag är en konstnärlig person. Lera, måleri, teckning, performance och mode. Yogan har blivit en del av det. Den tar fram ett självförtroende och ett lugn, en förtröstan och en skaparkraft inom mig. Allt detta finns i mig redan men yogan hjälper mig att hitta dit snabbare. Den är en lykta, en strålkastare som skiner på det viktiga i mitt liv.

Hur hittade du till Little Peace?