top of page
sigill svart-2.png

"Jag är nog det levande exemplet på hur man kan missuppfatta yoga! Haha! "

Hej Johan, berätta lite om dig själv!

Jag bor för tillfället i Filmstaden i Råsunda, men flyttar snart till sydligare breddgrader, nämligen Nacka. På dagarna jobbar jag både som anställd säljare i ett större bolag men är också i uppstarten av ett eget bolag med några vänner i jakten på att jobba med vår fritidssyssla på sikt. Mitt liv består av att försöka hinna med allt som måste göras, samtidigt klämma (hör pressa!) in allt som jag faktiskt egentligen vill göra. Träning har blivit en stor passion de senaste 8-10 åren i alla dess former. Spinning, Crossfit, Klättring, Boxning,

Styrketräning, Golf, Skidåkning, löpning, simning osv... the list goes on..

Du stod utanför Little Peace en kväll och sa ungefär: ”Jag kan ingenting om det här”.

Kan du beskriva vad som gjorde att du ändå tog dig till studion?

Jag har länge haft besvär med min rygg och nacke. Vardag