top of page
sigill svart-2.png

"För mig är yoga inga likes, hur jag ser ut påverkar inte min yoga, pengar på banken kommer int


Jacob är 25 år och har närmst till Little Peace av alla. Han bor nämligen i huset på Förrådsgatan 3. Han studerar till läkare efter några år som undersköterska på Danderyds sjukhus.

Hallå Jacob! Vi träffades när du och dina föräldrar bar in massa kartonger i porten. Så du hittade Little Peace när du flyttade in i huset, eller hur?

Haha, nej tvärt om faktiskt, det var Little Peace som hittade mig när ni flyttade in i den gamla frisörsalongen. Jag var själv med på styrelsemötet när vi röstade för att salongen skulle bli Yoga studio istället för privat lägenhet. Jag ångrar inte att jag röstade JA. ;)

Vart kom du först i kontakt med yogan?

Mitt första möte med Yoga var nog när min morsa drog med mig på ett yoga pass när jag var liten men då kändes det inte så tufft så jag hängde inte med något mer efter det. När Little Peace flyttade in i huset så blev jag nyfiken och efter ett tag bestämde jag mig för att börja. Kan ni tänka er min mammas förtjusning när jag berättade det?