top of page
sigill svart-2.png

"Jag har lättare att sortera bort ofokuserade och negativa tankar när jag yogar regelbundet.&qu


Helene Amundsen är arkitekt, mamma till två och bor runt hörnet från Little Peace. Hon smiter ner till Förrådsgatan på måndagkvällar för att svettas och utmanas i Rocket Vinyasa.

Vad fick dig att börja yoga?

Ärligt talat så minns jag inte riktigt. Tror att det faktiskt var min man som tyckte att det skulle passa mig. Jag gick tidigare på Ashtanga yoga.

Vilka klasser har du valt och varför?

Jag har gått Rocket yoga med Anders och kommer fortsätta med det nu i höst. Jag gillar att den är så fysiskt utmanande och dynamisk men att den innehåller lika mycket av den mentala biten. Sedan skulle jag gärna även gå Vinyasa med Mateusz, men jag vet inte om jag får till det tidsmässigt.

Vad tycker du är fördelen med att yoga på Little Peace?

Jag bor ett par minuter från studion så för mig är närheten ett stort plus. Sedan gillar jag den familjära, personliga stämningen. Och naturligtvis den höga nivån på klasserna.

På vilket sätt har yogan förändrat ditt liv utanför mattan?

Fysiskt gör yogan mig både starkare och rörligare. Mentalt märker jag att jag har lättare att sortera bort ofokuserade och negativa tankar när jag yogar regelbundet.

Vad skulle du vilja säga till folk som är nyfikna men ännu intevågat prova att yoga?

Jag skulle självklart säga att det bara är att testa. Det finns så många olika varianter, alla kan hitta en klass som passar en själv.

yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page