top of page
sigill svart-2.png

"Genom yogan har jag mött massa härliga människor som stöttar med kloka ord, värme, kärlek och


Hej Emilia! Du har varit en flitig yogi på Little Peace sedan starten i September för ett år sedan. Vill du berätta lite om vad du provat på Little Peace?

Mitt första möte med Little Peace var en solig söndag i slutet på augusti förra året. Det var Öppet Hus och jag tog en prova-på klass med Hanna. Kärlek uppstod och jag gick raka vägen hem och bokade min första kurs. Sedan dess har jag hunnit med att gå två kurser på Little Peace, först en Vinyasa med Silvia och nu senast en Hatha med Eva. Jag har också gått på ett flertal workshops och haft glädjen att bland annat få yinyoga tillsammans med Hanna och Markandeya. Det var magiskt!

Hur kom du först i kontakt med yoga?

För flera år sedan testade jag för första gången yoga på Vasalundshallen i Solna. Jag älskade det redan då men det skulle dröja innan det blev en självklar del av mitt liv. Efter en tuff period med sjukskrivning och depression var yogan det instrument som hjälpte mig att hitta tillbaka till glädjen och lugnet