top of page
sigill svart-2.png

"Genom yogan har jag mött massa härliga människor som stöttar med kloka ord, värme, kärlek och


Hej Emilia! Du har varit en flitig yogi på Little Peace sedan starten i September för ett år sedan. Vill du berätta lite om vad du provat på Little Peace?

Mitt första möte med Little Peace var en solig söndag i slutet på augusti förra året. Det var Öppet Hus och jag tog en prova-på klass med Hanna. Kärlek uppstod och jag gick raka vägen hem och bokade min första kurs. Sedan dess har jag hunnit med att gå två kurser på Little Peace, först en Vinyasa med Silvia och nu senast en Hatha med Eva. Jag har också gått på ett flertal workshops och haft glädjen att bland annat få yinyoga tillsammans med Hanna och Markandeya. Det var magiskt!

Hur kom du först i kontakt med yoga?

För flera år sedan testade jag för första gången yoga på Vasalundshallen i Solna. Jag älskade det redan då men det skulle dröja innan det blev en självklar del av mitt liv. Efter en tuff period med sjukskrivning och depression var yogan det instrument som hjälpte mig att hitta tillbaka till glädjen och lugnet. Yogan är snäll och tillåtande och det var precis vad jag behövde.

Mest har jag yogat hemma, bara jag och min matta. Jag måste erkänna att jag varit lite rädd för att yoga på studio då det känts som en annan värld, ouppnåelig för mig. Jag inser dock nu att fördomarna har legat hos mig och på Little Peace känner jag mig alltid trygg och väl omhändertagen.

Berätta gärna lite om ditt liv och vad yogan gör för ditt liv i stort?

Yogan är det bästa som hänt mig! Jag har sedan tidig tonår kämpat med dåligt självförtroende. Andra träningsformer har ofta spätt på känslan av att inte vara tillräcklig men i yogan finner jag ro och kraft att acceptera det som är. Efter 36 år kan jag äntligen säga att jag duger precis som jag är. Jag har försonats med mig själv och min kropp. Det är ett pågående arbete och ingenting kommer gratis men tack vare yogan så har jag mött en massa härliga människor som hjälper och stöttar med kloka ord, värme, kärlek och skratt.

Vad skulle du säga till folk som är nyfikna på yoga, men inte vågar prova?

Bara gör det! Börja hemma om du känner dig osäker, testa dig fram. Yogan är tillåtande och för alla. Man behöver inte vara stark eller smal eller vig. Man utgår ifrån sina egna förutsättningar och gör sitt bästa. Ibland känns det omöjligt men så plötsligt händer det!

yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page