top of page
sigill svart-2.png

"Jag började för den fysiska delen, men nu har den själsliga delen vävts samman med det kroppsl


Gunnar är 64 år och pensionerad brandman, som umgås med barnbarnen och driver en liten cateringfirma. Gunnar blandar Hathayoga med Yinyoga och eftersom han är morgonpigg så har han valt att gå två morgonklasser på Little Peace.

Hej Gunnar! Du upptäckte yoga i Thailand. Berätta om det.

Jag provade yoga första gången i Chiang Mai i norra Thailand. Min flickvän försökte få med mig, men jag föredrog att träna på gym. När jag väl följde med blev jag förtjust i yogan med en gång. Min stela kropp fick precis vad den behövde. Jag rekommenderar alla som älskar yoga att åka till Chiang Mai. Det är Thailands näst största stad ca: 70 mil norr om Bangkok. Kallas för "rosen i norr". Stan präglas av många vackra tempel, yoga meditation och blommor. Varje år i början av februari arrangerar man en blomsterfestival som är helt fantastisk.