top of page
KICKSTART LÅNG.jpg

KICKSTART

JUICEFASTA  YOGA  MENTALT FOKUS

LITTLE PEACE I SAMARBETE MED KALLPRESSEN

Nu gör vi det igen! Kickstarta 2021 med oss. Tre dagars fysisk, själslig och mental cleanse. I samarbete med Kallpressen får du juicer levererade hem till dig kvällen innan cleansen startar.Varje dag innehåller 8 färskpressade ekologiska juicer. 100% ekologiskt och sammansatt för att ge dig ett så brett växtbaserat näringsintag som möjligt. Varje morgon startas med morgonyoga i studion, eller online. Du får också ett skrivverktyg för att kartlägga dit liv och vilka områden du vill utveckla och ändra på.

En juicefasta är inte en bantningskur, det är en rening. Du ger matsmältningen en paus, samtidigt som du fyller på kroppen med viktiga vitaminer, mineraler, enzymer och spårämnen. Kroppens naturliga avgiftningsprocess aktiveras och den energi och näring som normalt går åt till att sköta matsmältningen, går nu till att rensa ut och återuppbygga istället.

Tillsammans fastar vi i tre dagar och möts för mjuk morgonyoga, 07.00, varje morgon. Yogan leds av Hanna och kommer fokusera på rotationer och övningar som hjälper reningsprocessen. Pranayama och enkel meditation följer. Du kan välja om du vill komma till studion eller vara med hemifrån.

I "Kickstart" ingår också ett coachingverktyg där du genom en skrivövning dagligen går igenom alla delar av ditt liv, som tex: hälsa, relationer, ekonomi, boende, jobb etc... och vilken riktning du vill att de ska ta. Ett effektivt och tydligt sätt att se sitt liv och en bra sak att göra när man fastar. Kicken som kommer efter tre dagar ger dig kraft att styra ditt liv i en ny, positiv riktning.

Efter en juicefasta så känner man sig oftast lättare i kroppen, klarare i tanken, man känner att systemet fått vila och att slagg rensats ut. Oftast tappar man lite vikt, hyn blir klarare och överbliven vätska lämnar kroppen. Mjuk yoga är perfekt komplement att hjälpa utrensning. Under dagarna rekommenderas att du avstår från kaffe, svart te, alkohol och fast föda.​

LÄS HÄR OM ANNA, SOM FICK RIKTIGT POSITIV

FÖRÄNDRING EFTER ATT VARIT MED PÅ KICKSTART! >

DATUM: 3–5 FEBRUARI 2021

TID: YOGA 07.00–08.00

LÄRARE: HANNA BACKMAN

PRIS: 1.900 KR

PLATS: FASTAN SKER UNDER TRE DAGAR, DÄR MAN ÄR.

VARJE MORGON ERBJUDS MORGONYOGA PÅ LITTLE PEACE

ELLER ONLINE.

bottom of page