top of page

KURS

STELA SNUBBAR utan datum.jpg

Killar, män och gubbar! Varmt välkomna till en kurs för dig som tror att du är för stel för att kunna yoga. På denna kurs ägnar vi fyra torsdagskvällar åt att lära oss grunderna i yoga och hur vi på bästa sätt kan anpassa praktiken utifrån våra individuella förutsättningar. Välkommen till mer rörlighet, minskad stress och mer glädje i livet!

Allt fler män upptäcker de många fördelar som en yogapraktik kan ha för både kropp och sinne, men kvinnor är fortfarande i övervägande majoritet i de allra flesta yogarum. Detta trots att yogan i sin linda var en praktik som enbart utövades av män. Många har dessutom en bild av att vi behöver vara smidiga för att kunna yoga, eller upplever en stor osäkerhet inför att kliva in på en öppen yogaklass utan några förkunskaper. Till kursen "Yoga för stela snubbar" välkomnar vi alla män, stela som smidiga, som är nyfikna på yoga men inte vågat ta steget ut på yogamattan än. Kanske har du yogat ett tag men känner att du behöver hjälp att göra yogan mer tillgänglig för just dig och det din kropp behöver? Under fyra veckor tar vi oss an olika fysiska positioner och skapar en större förståelse för deras syfte, samt utforskar hur vi kan göra vår yoga tillgänglig och hjälpsam både på och utanför yogamattan.

 

Lärare på kursen är Victoria Winderud, utbildad socionom och dedikerad yogi som idag driver Little Peace tillsammans med Hanna Backman. Victoria brinner för att utbilda nybörjare och har en gedigen erfarenhet av att vara den stelaste yogin i rummet.

LÄRARE: VICTORIA WINDERUD

DATUM:  25/1-15/2 & 25/4-23/5 (uppehåll 9/5, Kristi Himmelfärd)

TID: TORSDAGAR 19.30–21:00

TILLFÄLLEN: 4 GGR

PRIS: 1.500 KR

PLATS: LITTLE PEACE YOGA

 ​

bottom of page