top of page

WORKSHOP

SKRIV DIG VIDARE JANUARI.jpg

Hur kan vi kan skapa förändring med hjälp av skrivande, yoga och meditation? Den här kursen är för dig som varit med om något du inte kan släppa eller vet hur du ska ta dig vidare ifrån. Kanske är du trött på en situation, en konflikt eller en tankebana du alltid fastnar i. Eller så längtar du efter en praktisk förändring som ett nytt jobb eller en ny rutin. Kanske vet du inte alls. Skrivande som terapiform är enligt färsk forskning ett kraftfullt verktyg, med den stora fördelen att det är åtkomligt med hjälp av endast penna och papper. Vi varvar kravlösa skrivövningar med rörelse och meditation för att kika på vad som står i vägen för den förändring du längtar efter. Förhoppningsvis tar du med dig nya verktyg att använda, samt en konkret plan framåt.

 

DAGS FÖR KLARHET. Vad vill du ändra på, förbättra eller rentav bryta upp från i ditt liv? Det är helt okej att inte veta. det räcker med en gnagande känsla att något behöver tydliggöras. Det kommer vi att fokusera på den här dagen! Du kommer att få tydliggöra vad det är du vill ha förändring kring, sedan använda olika tekniker för att klargöra vad som är i vägen, och sist men inte minst utforma nästa kapitel.

 

Många söker sig till yoga och meditation för att må bättre, och vi vet vilken kraftfull effekt dessa urgamla tekniker kan ha. Vi stärker upp kroppen för att successivt lugna ner sinnet och bryta gamla tankemönster. Att dessutom sätta ord på tankar och känslor som snurrar runt, samt reda ut dessa i lugn och ro, kan för vissa ha en revolutionerande effekt. Om du vill utforska hur du kan använda pennan och pappret som komplement till din egen yogapraktik kommer du att gilla denna workshop.

 

Vi kommer att varva olika skrivövningar med kriyas, meditationer och kroppsliga rörelser för att steg för steg komma närmare vår inre längtan till utveckling. Efter dessa timmar får du med dig ett gäng övningar hem som vi hoppas kan komplettera din yogapraktik på ett fint och tryggt sätt.

 

Hanna och Linnéa har båda ett glödande behov av att skriva, och har använt skrivandets kraft under hela sina respektive livsresor.

 

LINNÉA MITCHELL är yogalärare på Little Peace. Som journalist i grunden har hon aldrig haft lång till skrivandet, och är förutom yogalärare utbildad vägledare i Write Your Self ’s metodik. 

HANNA BACKMAN är grundare av studion Little Peace Yoga och har över 20 års erfarenhet av yoga. 2018 blev hon nominerad till Sveriges bästa yogalärare. Hon är uppskattad för sitt förenklade och tillgängliga sätt at förmedla både den fysiska yogan, likväl som bakomliggande filosofi. 

 

LÄRARE: Hanna Backman och Linnéa Mitchell

DATUM: Lördag 28 januari kl.09:00–17:00.

PRIS: 1.200kr. Ingår: Lunch, kaffe/te och frukt, samt skrivarbok och penna.

bottom of page