top of page

YOGAHELG
16–17 NOVEMBER 2024

noors.jpg

När höstmörkret börjat falla får vi tillfälle att lämna vardagen och ladda batterierna med underbar mat, yoga, spa och tid att bara vara. Ta med dig din partner och boosta kärleken. Ta med din mamma, din bror, eller kom själv för en helg där du kan samla tankarna och bara mysa. Du behöver inte ha erfarenhet av yoga, och behöver inte vara med på alla klasser. Helgen är din. En lyxig helg i fantastisk slottsmiljö med spännande historia.


Vi har vackra NOORS SLOTT helt för oss själva. Du checkar in vid 10.00 och får nycklarna till ditt slottsrum. Sedan möts vi på yogagolvet kl. 10.30 för en flödande vinyasa, där vi får möjlighet att svettas och utmanas. Du som vill ha mer utmaning yogar i Kungssalen med Hanna, och du som vill ta det lugnare yogar med Victoria i en av slottets flyglar. Efter yogan väntar en härlig lunch och kanske en liten promenad i slottsträdgården innan vi möts för stilla Yinyoga. Sedan väntar en härlig eftermiddagsfika, följt av spa i utomhusbubbelpooler. När mörkret lagt sig möts vi i slottets små salonger för en underbar trerättersmiddag. Du blir placerad med den person du bokat med och får gott om tid tillsammans. Vi kryper ner i våra slottsrum i flyglarna och vaknar till HathaYoga och pranayama. Efter det väntar en episk slottsfrukost och kanske en till promenad kring ägorna?

 

NOORS SLOTT är ett ljuvligt träslott med förstklassig service, i Knivsta endast 45 min bilresa från Stockholm. Pendeltåg går också till Knivsta, och sedan kan du ta taxi ca 5 min till slottet.
 

HANNA BACKMAN är grundare av studion Little Peace Yoga och har över 20 års erfarenhet av yoga.

2018 blev hon nominerad till Sveriges bästa yogalärare. Hon är uppskattad för sitt förenklade och tillgängliga sätt att förmedla både den fysiska yogan, likväl som bakomliggande filosofi.

VICTORIA WINDERUD är lärare på Little Peace med flera års erfarenhet av att guida yoga och utbilda yogalärare. Hon driver idag Little Peace tillsammans med Hanna. Victoria brinner för yogafilosofi och att tillgängliggöra yogan för alla.

”Vi gav oss själva en härlig helg  som överträffade alla förväntningar. Yogan, egentiden, spa, fantastisk mat och service. Vi fick äta middag i fred och bara njuta. Frukosten var en dröm. Hanna väcker en yoganyfikenhet. Slottet är fantastiskt. Tummen upp på allt!” – Deltagare 2018 

”Servicen på slottet är fantastisk. Maten är superfin. Miljön genuin och lyxig. Det lilla spat är så gulligt och yogan är riktigt, riktigt bra. Vi återvände som nya och dygnet kändes som en lång semester.”

– Deltagare 2020

LÄRARE: HANNA BACKMAN & VICTORIA WINDERUD

DATUM: LÖRDAG–SÖNDAG 16-17 NOV 2024

PRIS: 3 695kr
Inkl 3 yogapass, lunch, eftermiddagsfika, spa med bastu och utomhusjacuzzi, 3-rätters middag,

övernattning på slottet och ljuvlig frukostbuffé. 

ANMÄLAN OCH FRÅGOR görs direkt till Noors Slott HÄR >

bottom of page