top of page
sigill svart-2.png

HELGKURS

MARKUS ATMANANDA.jpg

MEDITATION PÅ DJUPET

– en meditations helg med Markus Atmananda

Detta är en inbjudan. En inbjudan att se världen med nya ögon, en inbjudan till att utforska. Utforska vad du är när du inte helt upptagen av dina tankar. Ett tillfälle att upptäcka att det går att betrakta tänkandet och hur du kan vila i stillheten bakom dem. Utforska vad som verkligen gör dig lycklig och tillfreds och inte bara glad eller exalterad för stunden. En möjlighet att märka att du kan styras av tillit istället för rädsla.

 

Workshophelgen hjälper dig att fördjupa din förståelse av vad meditation är och hur du förkroppsligar och integrerar det du lär dig. Tillsammans med Markus Atmananda utforska du flertalet ingångar till meditation och hur du kan komma i djupare kontakt med dig själv.

 

Under helgens tre sessioner kommer du under Markus Atmanandas ledning få undersöka vad meditation är och vilka verktyg som behövs för ett balanserat meditationspraktiserande.

 

Workshoppen svarar på frågor som

  • Hur gör jag meditation till en naturlig del av mitt vardagsliv?

  • Hur påverkar meditation min relation min omvärld och vilken effekt kan det ha på mina relationer?

  • Koncentration och meditation, hur hör de ihop?

  • Vad är de vanligaste hindren i ett meditationspraktiserande?
     

Under 6 undervisningstimmar guidar Markus Atmananda dig genom de olika komponenterna som utgör ett balanserat meditationspraktiserande. Med stark fokus på praktiskt orienterade övningar och hur du kan upptäcka din potential till lycka och ro via meditation.

Detta är en inbjudan

Följ med på en inre upptäcktsresa.

 

Om Markus Atmananda

Markus Atmananda har praktiserat meditation sedan 1999. Han har lång erfarenhet av flertalet meditationstraditioner. Han undervisar i  Advaita Vedanta men han drar inspiration från både buddistiska traditioner och yogafilosofi i sin undervisning. Markus Atmananda är uppskattad för sitt vänliga och tillgängliga sätt att förmedla meditation och hans djupa erfarenhet går inte att ta miste på. 

Läs mer om Markus Atmananda på atmananda.org

 

DATUM: Lördag och Söndag 24-25 september

TID:  Lördag: Klass 1) 12.00–17.00, liten paus mellan 14.00–15.00. Frukt och te ingår.

Söndag 12.00–14.00

LÄRARE:  Markus Atmananda 

PRIS:  1.500 kr (sammanlagt 6 timmars undervisning)

bottom of page