top of page

HELGKURS

Markus Atmananda JANUARI LÅNG.jpg

UPPTÄCK DITT INRE LUGN

– Meditation för rastlösa med Markus Atmananda

Är du nyfiken på meditation men tycker att det är utmanande att sitta stilla? Känner du att du behöver hitta de rätta verktygen för att få igång ditt meditationspraktiserande? Eller har du mediterat ett tag och vill hitta din egen meditationspraktik? Då är denna workshopen för dig!

Nu kommer Markus Atmananda tillbaka till Little Peace. Den här helgworkshopen skapad speciellt för dig som är nyfiken på meditation men ibland upplever rastlöshet, oro eller känner att du har svårigheter att hitta ro. Under workshopen kommer du att få utforska en rad olika meditationstekniker och metoder för att uppnå inre balans och frid. Markus Atmananda kommer att guida dig genom andningsövningar, meditation i rörelse och ge dig praktiska verktyg för att integrera meditation i din vardag. Vi utforskar aktiva meditationer, pranayama (andningsövningar), mantrasång och gruppövningar som kommer berika och fördjupa din förståelse av vad meditation är.

 

Under denna inspirerande helgworkshop kommer du att:

 

1. Utforska meditation i rörelse: Lär dig att finna inre stillhet även när du är i rörelse.

 

2. Aktiva meditationer: Dessa hjälper dig att leva ut och genom det skapa ett lugn inför ditt meditationspraktiserande

 

3. Få praktiska verktyg: Ta med dig användbara meditationstekniker som kan integreras i din dagliga rutin.

 

4. Hitta inre balans: Lär dig att hantera stress och ångest med kraftfulla närvaroövningar och andra meditationstekniker.

 

5. Djupdyk i Andningsövningar: Förbättra din andning för ökad fysisk och mental hälsa.

 

6. Skapa din egen meditationsrutin: Få råd om att skapa och upprätthålla ett personligt meditationspraktiserande.

 

7. Få feedback och support: Få svar på dina frågor och stöd från Markus Atmananda under workshopen.

 

8. Upplev ett inre lugn: Lämna workshopen med en fördjupad känsla av inre ro och verktygen för att fortsätta din meditationsresa.

 

OM MARKUS ATMANANDA 

Markus Atmananda har utforskat meditation sedan 1999. Han började sin andliga resa efter en depression i slutet av 90-talet. Hans första möte var genom böcker av författare som Osho, Krishnamurti och Ramana Maharshi. Utan att känna till några specifika meditationstekniker satt han och betraktade sitt sinne i flera timmar per dag. Han fick snabbt glimtar av den frihet och stillhet som finns bortom tankarna. Han kände en stark dragning mot de icke-dualistiska traditionerna och har efter det träffat flera lärare inom dessa traditioner, inklusive Mooji, Adyashanti, Swami Shashwat och Nukunu. Åren 2016–2017 bodde han i Indien med sin guru. Markus Atmananda har undervisat sedan 2009.

 

Läs mer om Markus Atmananda på atmananda.org

 

DATUM: LÖRDAG OCH SÖNDAG 6-7 JANUARI

TID: 13.00–16.00

LÄRARE:  MARKUS ATMANANDA

PRIS:  1.800 KR (Frukt och te ingår.)

bottom of page