top of page

YOGA & MEDITATION
PÅ JOBBET

–Låt Little Peace ta din arbetsgrupp eller ditt möte till nya dimensioner.

office.jpg

Tänk dig en arbetsplats där sjukskrivningarna är låga, kreativiteten flödar, människor trivs, alla jobbar mot samma mål och genom det är lönsamheten högre än någonsin.  Dagligt stresspåslag behöver daglig återhämtning för att fungera optimalt. Den bästa investeringen du som chef kan göra, är i din personal och dina teams välbefinnande. 

DE FLESTA AV OSS FÖRSTÅR att våra växter vissnar om vi inte vattnar dem regelbundet. På samma sätt är det med människor. Att ta hand om personalen är det viktigaste och mest värdefulla man kan göra som chef. Att sätta tonen inför dagens möte. Att låta en guidad mediation eller fysisk yoga få hjärnan att sättas på reset efter en maxad konferensdag.
 
På många arbetsplatser är kroppen i samma läge många timmar om dagen. Ofta ett läge där axlarna är framåt roterade och bröstmuskulaturen komprimerad. Det ger en begränsad andning, och när andningen inte kan förse hjärnan och kroppen med syre, så begränsas också vårt mentala handlingsutrymme, vår lösningsförmåga, vårt fokus och kreativitet.
 
Medarbetare som lider brist på detta kan naturligtvis inte bidra optimalt till er organisation. Addera mental stress i form av deadlines och hög arbetsbelastning. Det ger ett överslag i vårt sympatiska nervsystem, det som förser kroppen med adrenalin och kortisol, sk stresshormoner. Går vi för länge med sympatiska nervsystemet påkopplat blir vi som en motor som blir överhettad. Då står snart sjukskrivningarna och knackar på dörren.
 
Allt vi gör behöver vi balansera. Daglig stress behöver daglig återhämtning för att vi ska kunna fungera optimalt. En arbetsplats som ger utrymme för balans har mycket att vinna. Lojalitet växer. Effektivitet ökar. Empati och gruppdynamik frodas. Engagemang växer. Ingen medarbetare kan utvecklas på jobbet om hen inte ges möjlighet att utvecklas mentalt. Tillåt din organisation att växa och blomstra med oss.
 
Vi kan erbjuda flera olika typer av upplägg för dig och din organisation. Allt från engångs-event på konferenser eller kick-off till mer långsiktiga samarbeten där vi blir en del i att optimera er arbetsplats över tid.
MAILA OSS FÖR ETT SKRÄDDARSYTT  UPPLÄGG >
"Thank you Little Peace. The guided
meditations contributed much to
the success of our strategy days." 
STEFAN JANSSON, CEO, POLARIUM
"Stora tankar kommer från lugna sinnen
och grundade kroppar och det är Hanna
på Little Peace expert på att ta oss till." 
TOVE AHLSTRÖM VD, TANKESMEDJAN GLOBAL UTMANING
"Kontorsyogan är en uppskattad förmån på
vårt kontor. Den korta stunden ger så mycket tillbaka.
Efter ett pass känner jag mig avslappnad och ändå
full av energi."  ANNIKA NORLUND, PROJEKTCHEF, KUNGSLEDEN AB
"Little Peace livade upp vårt onlinemöte med positiv energi." 
KARL AGESTAM, DEPARTMENT MANAGER, RAMBOLL
"Yogan som vår personalförening haft med Victoria och Hanna
från Little Peace har varit energigivande och underbara!
Som kontorsarbetare är det så välbehövligt.
CATHARINA ALMER CHIPPENFIELD, SOLNA STAD

FÖRETAGSVÄNNER SOM YOGAT ELLER YOGAR MED OSS: 

bottom of page