top of page

WORKSHOP–Fullbokad

MAGNUS_FRIDH_HÖST_2020.jpg

Det finns inga genvägar, ingen så kallad quick fix men genom att regelbundet öva meditation kan vi göra vårt sinne mer rofyllt, flexibelt och orubbligt stadigt – även i stunder av negativ stress och oro. Under de här fyra tillfällena kommer du att få lära dig grunderna för att komma igång med en regelbunden meditationspraktik. Du får lära dig ett antal tillgängliga meditationstekniker, som vi övar tillsammans och som du kan använda direkt i din vardag. 

 

Fokus ligger på avslappning, närvaro, medkänsla och insikt med syfte att göra sinnet vilsamt, flexibelt mer fokuserat och stadigt. Kanske kan vi tillsammans närma oss ett rofyllt viloläge.

Kanske kan du redan efter de fyra tillfällena få en känsla av en stilla punkt, även om världen runt dig fortsätter att skynda. 

 

Workshopen säljs bara i ett paket med alla 4 tillfällena och går inte att boka enskilt.

Vi ersätter inte enskild workshop om du inte skulle kunna gå vid något tillfälle, däremot kan du

ge bort gången till en vän som går i ditt ställe. Platserna är begränsade till 12 stycken.

 

OM MAGNUS

Magnus Fridh undervisar i yoga, mindfulness och meditation och har genom akademiska studier i indologi med inriktning på tibetansk kultur och språk fördjupat sig inom ämnet. Han är även medgrundare till Mindfulness Appen. Magnus är författare till boken ”Viloläge – mindfulness och meditation i vardagen”, samt den nya boken ”Att vara stilla när allt skyndar” (Bonnier Fakta). ​

DATUM: LÖRDAG X 4. 12/9, 10/10, 7/11 & 5/12 FULLBOKAD!

TID: 15.00–16.30

LÄRARE: MAGNUS FRIDH

PRIS: 1900 KR

bottom of page