top of page

ALLA HJÄRTANS YIN

alla hjärtas yin 2023.jpg

Rama in dagen med vila, intimitet och kärlek. Oavsett om du kommer själv, med en vän eller partner, så möts vi i en eftermiddag i kärlekens tecken. Victoria bjuder in till en extra lång Yinyoga med guidad Metta Bhavana (loving–kindness meditation), och läser texter ur Jack Kornfields "A Path With Heart". Att ge sig själv omtanke kring alla hjärtans dag är ett fint sätt att uppmärksamma dagen. Att stanna upp i kärleksfull närvaro med någon man tycker om är lika fint det.

 

 

ALLA HJÄRTANS YIN

Välkommen att fira ditt hjärta, var du än är! Du kan vara med online eller i studion. Inför Alla Hjärtans Dag välkomnar vi dig till mattan för att med hjälp av yinyoga och meditation låta kroppen mjukna och sinnet stillas. Kom och ge dig själv extra kärlek, eller ta med en vän, kollega eller din kärlek. Tillsammans låter vi ord ur Jack Kornfields bok "A Path With Heart" guida oss kring hur vi kan leva våra liv mer i linje med vår inre kärna, medan kroppen får vila i yinyoga-postioner med fokus på att öppna upp framsidan av kroppen. Vi avslutar med en meditation i kärleksfull vänlighet, Metta Bhavana, för att kultivera ett mer kärleksfullt förhållningssätt till oss själva och vår omvärld. Du lämnar mjuk, vitaliserad och utvilad!

VICTORIA WINDERUD är lärare på Little Peace med flera års erfarenhet av att guida yoga och utbilda yogalärare. Hon arbetar heltid på Little Peace, både med själva driften av studion, men också som lärare på det ordinarie schemat och med flera fördjupningskurser. 

 

DATUM: SÖNDAG 12 FEBRUARI
TID: 13:00 – 15:30
LÄRARE: VICTORIA WINDERUD
PRIS: 395 KR I STUDION ELLER ONLINE 

bottom of page