top of page

SANKALPA & RESTORATIVE

MENINGSFULL VILA

Sankalpa och Restorative-Yoga med Mirja

 

Inom den yogiska traditionen är det vanligt att inför ett nytt år sätta en så kallad Sankalpa. Det kan egentligen göras när som helst under året - inför en förändring i livet eller i uppstarten av ett projekt. En Sankalpa skiljer sig från ett traditionellt nyårslöfte eller målbild, som ju ofta bygger på en vilja att ha eller få. Sankalpa är istället en mental och känslomässig intention, ett högtidligt löfte till dig själv, för att rikta din energi dit du önskar och släppa taget om det som inte längre gagnar dig. Med en sankalpa får vi tillfälle att stanna upp och reflektera, och med beslutsamhet och tydlighet välja vår riktning framåt. 

I denna workshop samlas vi för att tillsammans sätta vår Sankalpa med hjälp av skriftliga reflektionsövningar, mantran och pranayama. Vi låter därefter vår intention få manifesteras och landa i kroppen genom en stilla restorative-praktik. 

Ta gärna med penna och anteckningsbok, eller köp Little Peaces egna anteckningsbok på plats.

MIRJA BLOMQVIST brinner för att guida människor till stillhet, och är övertygad om att det är i vilan vi hittar vår styrka. Utöver Restorative yoga har Mirja även utbildat sig inom Yin yoga, Global yoga, Embodied flow, Gravid- och mammayoga. 

MED: MIRJA BLOMQVIST

DATUM: LÖRDAG 30:E DECEMBER

TID: 13.00–16.00

PRIS: 595 KR

PLATS: LITTLE PEACE / ONLINE

bottom of page