top of page

YIN & LIVE MUSIC

body listen 2.jpg

Har du någonsin lyssnat till livemusik, medan kroppen får sjunka ner mot golvet och långsamt öppna sig?  Grim är tillbaka från New York och på trettondagsafton intar han och Hanna yogasalen med sin röst och sin kontrabas. Tillsammans med Hannas sköna guidning i yinyoga så bjuder de på en komplett upplevelse, där du får uppleva livemusik genom kroppen. Välkommen till en afton för själen!

 

GRIM LOHMAN är del av Little Peaces community och efter studenten från Södra Latins musiklinje flyttade han till new York där han nu är bosatt. Grim startade sin sångkarriär tidigt och har synts i flera stora musikaler och produktioner. Han har släppt eget material på Spotify. Grim undersöker hur man genom närvaro och improvisation kan ge näring åt inre processer. Han rör sig fritt mellan jazz, visa och meditativ musik. Han rör sig fritt mellan jazz, improvisation och toning/soundhealing.

Hanna och Grim har tidigare gjort samarbeten, och bjuder nu återigen in till en kväll där du guidas in i yinyoga av Hanna till tonerna av Grims kontrabas och improviserade sång.  En vilande konsert, eller en ackompanjerad yinklass. Under klassen, eller den liggande konserten, kommer du få lyssna till Grims eget material, blandat med improvisation.

HANNA BACKMAN är grundare av studion Little Peace Yoga och har över 20 års erfarenhet av yoga. Hon är uppskattad för sitt förenklade och tillgängliga sätt at förmedla både den fysiska yogan, likväl som bakomliggande filosofi. ​

MED Hanna Backman och Grim Lohman

DATUM Fredag 5/1 (Trettondagsafton)

TID 16.00–17.30

PRIS 395 kr

bottom of page