29/09/2016

Helene Amundsen är arkitekt, mamma till två och bor runt hörnet från Little Peace. Hon smiter ner till Förrådsgatan på måndagkvällar för att svettas och utmanas i Rocket Vinyasa. 

Vad fick dig att börja yoga?

Ärligt talat så minns jag inte riktigt. Tror att det faktiskt var min man som tyckte att det skulle passa mig. Jag gick tidigare på Ashtanga yoga. 

Vilka klasser har du valt och varför?

Jag har gått Rocket yoga med Anders...

13/09/2016

Yogis of the month är gifta paret Tell. Daniella och Staffan. Daniella började yoga för Hanna när Little Peace öppnades och ganska snart hade hennes man, Staffan anmält sig till Yoganandas meditationskurs. Nu delar båda ett intresse för hållbarhet och ökat medvetande på flera plan. Yogis of the month, September är ett nykläckt yogapar som hittat ett större lugn tack vare yogan och meditationen. 

Hej Staffan! Du slank in på Yoganandas Meditationskur...

13/09/2016

Daniela Tell är tvåbarnsmamma som just flyttat till Täby, men yogan på Little Peace släpper hon inte. Daniela sprang på Hanna för tre år sedan och frågade: "Är du inte yogalärare? Kan du inte starta något här i Råsunda. Jag är från Tyskland och där är det yogastudios överallt men här är det så dött!" Daniela har på så vis varit med och skapat vår yogastudio, som en idé, långt innan den manifesterades. Daniela har också bjudit in lärare från studio...

Please reload

VILKA YOGAR HOS OSS?
 
Här möter du kanske personen på
mattan bredvid och inspiration från
andra "Little Peace-ianers" yogaresa.
Varje månad dyker det upp två nya
vänner. Är du sugen på att dela med
dig av din upplevelse? Maila oss på info@littlepeace.se 
 
Arkiv
Please reload

Lokah Samasta Sukhinu Bhavantu

May all beings everywhere be happy and free. May my thoughts, words and

actions somehow contribute to that freedom and happiness for all. 

 

LITTLE PEACE YOGA   FÖRRÅDSGATAN 3   SOLNA   SWEDEN

info@littlepeace.se