top of page

YINAFTON MED MAGDALENA OCH MATS

Magdalena & Mats.jpg

Magdalena Mecweld och Mats Nielsen leder en av landets mest välkända Yinyogautbildningar. Magdalena har också skrivit två böcker om yinyoga varav den senaste, ”Vila dig stark med Yinyoga”, kom ut i slutet av förra året och har fått stor uppskattning av de som hittat den i vår shop på studion.
Nu kommer Mats och Magdalena till Little Peace för en helafton i kärleken, yinyogan och meditationens tecken.

Inspirerade av hippe-rörelsens kärleks- & fredsbudskap kommer vi att utforska Kärlek, Fred & Förståelse (det vill säga: Love, Peace & Understanding) i vår egna kropp och sinne. Till vår hjälp har vi den mycket effektiva yinyogan, mindfulnessmeditationen och Metta Bhavana - Kärleksfull Vänlighet.

Vad innebär denna känsla på djupet? Inre och yttre fred. Frid i våra hjärtan och fred mellan alla våra olika sidor. Denna workshop riktar sig till att lugna och balansera Njur-(även binjurar) och Urinblåse-meridianen. Stress och press, rädsla och oro, prestation och ambition balanseras och stärks. Vi avslutar med ställningar som stimulerar Magen och Mjältens meridianer och hjälper oss att jordas, sluta älta och istället känna oss trygga och tillfreds med vardagen. På ett mjukt sätt stretchas fram och baksida av kroppen, vi sträcker och drar ut på ett varsamt och meditativt sätt. Vi varvar yinyogan med mindfulnessmeditation.

 

OM LÄRARNA: 

Magdalena och Mats är en mycket uppskattade och omtyckta lärare som förenar djup visdom med lättsam humor.

Magdalena Mecweld har ägnat sig åt meditation och yoga sedan 1994. Hon började undervisa i Ashtanga Yoga 2003 men det är Yinyoga som sedan många år har blivit hennes signum. Mats Nielsen har assisterat Magdalena genom åren. De senaste 15 åren har båda fördjupat sig i Mindfulness/Vipassana genom att studera med många av världens främsta meditationslärare. På ett skickligt sätt lyckas de förena mindfulness med sin speciellt sköna yinyoga. 

 

2012 kom Magdalenas bok "Vila dig i form med yinyoga" ut och blev en försäljningssuccé. Även appen med samma namn är mycket populär. I november 2022 kom Magdalena ut med en ny bok: ”Vila dig stark med yinyoga”. Denna finns på studion till försäljning under kvällen och Magdalena kan signera den.

 

LÄRARE: MAGDALENA MECWELD & MATS NIELSEN

DATUM: ONSDAG 22 MARS

TID: 17.30–20.30

PRIS: 595 SEK inkl te och fika.

Magdalenas bok kommer finnas till försäljning och har du redan en kan du ta med den för signering. 

bottom of page