top of page
sigill svart-2.png

"Varje yogaklass laddar upp mina batterier, ökar mitt inre lugn, ger mig mer tålamod i en stressfylld vardag med småbarn och ett klarare sinne."


Hej Mohammad! Berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra på fritiden?

Jag är 37 och bor i Råsunda med min sambo och våra två söner. Jag jobbar som brokonstruktör på ett konsultföretag. På fritiden tycker jag om att vara i naturen, campa, löpa, cykla samt att laga persisk mat och italienska pizzor tillsammans med familj och vänner.


Hur ser din yogaresa ut?

När jag var liten hittade jag och min syster vår pappas yogabok i bokhyllan. Vi blev fascinerade av alla häftiga bilder på starka och flexibla yogier som stod i coola positioner - Bridge, Headstand och Scorpion! Vi försökte göra alla poserna, det visade sig vara svårare än vi trott.. Vi gav upp ganska snabbt. Det jag inte visste då var att min yogaresa började redan där. 25 år senare satt jag på yogamattan för första gången, fast i Sverige.


Hur hittade du till Little Peace?

För sju år sedan, när jag flyttade till Solna, hade jag turen att bo nära två bra yogastudios, Solna Yoga (Tridevi) och Little Peace. Jag började att träna yoga och meditation på båda studios fast sporadiskt. Yogan hjälpte mig varva ner från vardagsstressen. Sedan ett halvår tillbaka har jag yogat mer regelbundet på Little Peace.


På vilket sätt har du användning av yogan utanför mattan?

Yogan ger mig en starkare och rörligare kropp! Jag får chansen att stanna upp på mattan, lyssna på min kropp och känna efter hur jag mår. Varje yogapass laddar upp mina batterier, ökar mitt inre lugn, ger mig mer tålamod i en stressfylld vardag med småbarn och ett klarare sinne. Jag känner mig helt enkelt mer harmoniskt efter varje pass!


Slutligen; vad skulle du vilja säga till de som är nyfikna på yoga, men inte vågar börja?

Ta ett Yin och meditationspass till att börja med. Man behöver inte kunna stå på huvudet eller gå ner i Split och Spagat! Tro mig, man måste varken ha förkunskaper eller vara vig för att börja yoga. Kom och kör ett pass. Du kommer att gilla det!Comments


yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page