top of page
sigill svart-2.png

"Livskvaliteten har ökat sedan jag började yoga. Jag skulle aldrig kunna gå tillbaka".


Här möter ni Alan Hajo, som hittade till Little Peace efter att ha tränat hårt med Crossfit och löpning. Han fastnade för yinyoga och meditation och har nu börjat fördjupa sig i de workshops och utbildningar som studion erbjuder. Här berättar Alan om sin yogaresa som började på 00-talet. Men att han landade på Little Peace berodde på en värme och ett välkomnande han inte upplevt tidigare.


Hej Alan! Du är nog ett välkänt ansikte för många på studion. Berätta lite om dig själv!


Jag bor sedan elva år i Näckrosen tillsammans med min fru och våra två pojkar. På fritiden läser jag mycket skönlitteratur och lyssnar på musik. Jag jobbar som chef och tycker det är spännande att få coacha människor och se hur de utvecklas. Jag har ändå sedan tonåren varit intresserad av andlighet och personlig utveckling. Detta har de senaste kommit att bli en viktig del av mitt liv.Hur ser din yogaresa ut?


Jag har i många år tränat allt från kampsport till Crossfit och löpträning. Jag tränade gärna mycket och hårt och tyckte att det fick mig att stressa av och vara i balans. Den hårda träningen i kombination med högt tempo på jobbet gick dock till slut överstyr. Kroppen sade ifrån och jag tvingades lyssna på den och ändra på flera saker i mitt liv, däribland träningen. När jag till slut hade så ont i kroppen att jag inte längre kunde träna någonting alls och när ingen rehabiliteringsträning hjälpte, började jag se mig om efter andra sätt bli frisk på.


Jag hade yogat något år i slutet av 00-talet och tyckte om det, men så kom andra saker emellan. Jag mindes dock att jag hade mått bra av yogan och en dag när jag inte längre visste vart jag skulle vända mig för att få hjälp, slog det mig att jag kanske borde prova att yoga igen. Hade det varit långt till närmaste studio hade det kanske aldrig blivit av, men tur nog låg Lit