top of page
sigill svart-2.png

Jag åker från Kungsholmen till Tonårsyogan. Man sticker ut på ett bra sätt när man är kille och yoga

Yogi of the month är 12-åriga Herman som stadigt går på tonårsyogan oavsett om han har fler killar i gruppen, eller blir enda killen. Herman är cool, lite filosofisk och gör sin egen grej. Varför han återkommer till yogan berättar Herman mera om nedan.

Hej Herman! Dig har vi varit nyfikna på länge! Du går ju på tonårsyogan. Vem är du?

Jag heter Herman och jag bor på Kungsholmen och är 12 år gammal. Jag går på Kungsholmens Grundskola i klass 6C. Jag är det enda barnet i min familj som består av mig, pappa Styrbjörn och Mamma Jessica.

Gör du någon mer aktivitet förutom yogan?

Förutom yogan går jag på scouterna och fridykning. Jag gillar scouterna eftersom man får vara i naturen och träffa kompisar.