top of page
sigill svart-2.png

Little Peace har med tiden blivit som ett andra vardagsrum, det är en social mötesplats i Råsunda.


Kia Johansson, är 49 år och syns på studion flera dagar i veckan. Kia var yogaskeptikern som nu starkt saknar yogan om hon skippar en klass. Kombinationen av fysisk utmaning i hop med mental observering är den magiska formeln för Kia, och det som gör att hon kommer tillbaka till yogan.

Hej Kia! På tiden att du blir Yogi of the month! Berätta lite om dig själv!

Jag är en norrlänning i exil, har bott i Sthlm i 20 år nu. Jag jobbar som ekonomichef i en transport- och entreprenadkoncern, vilket innebär mycket stillasittande och ibland långa dagar. Det och Stockholmstrafiken kan vara en utmaning för mig som är uppvuxen i en liten by med mycket rörelse och skogen nära inpå. Samtidigt känns det som att jag plockar russinen ur kakan, kombinerar storstadens möjligheter med täta besök på gården i norr. Jag älskar att resa, jag kombinerar gärna naturupplevelser med vandring eller skidåkning. Att laga och äta god mat är en annan passion. Hur hittade du till yoga och hur var din första upplevelse?

Jag hade provat på yoga på gym tidigare men var milt uttryckt skeptisk. Förmodligen för att jag inte själv var redo och för att den hade mer karaktären av gympa utan att nå den intensitet jag var van vid. Efter en tuff tid med hård fysisk och mental belastning var jag stel och hade ont. Jag tänkte att jag skulle ge yogan en ny chans för att främst förbättra min rörlighet. Plötsligt en dag var där en ny lärare som sa saker jag inte riktigt begrep och spelade nära på hypnot