top of page
sigill svart-2.png

Jag reser 4 mil för att yoga på Little Peace. Varför? För den fantastiska värmen, kärleken, samhörig

Veronica bor inte direkt nästgårds, utan reser ungefär 8 mil fram och tillbaka för en klass på Little Peace. Ändå är hon en flitig besökare på studion. Veronica är 34 år, jobbar som frisör på sin egen salong i Bålstad. Hon är gift med Michael, sonen Harry 4 år, Hunden Wira och katten Bosse.

Hej Veronica! Du tillhör en av dem som verkligen INTE bor runt hörnet, men ändå synts på studion frekvent senaste åren. Hur kommer det sig? Därför att här finns en variation av klasser, tider och instruktörer. Det finns nått för alla. Oberoende om du ha en bra eller dålig dag och oavsett vad man behöver. Sen upplever jag att man blir sedd och det finns en värme som alla i studion förmedlar.

Oavsett nivå så känner man sig trygg. Och det för mig är otroligt viktigt. Det är så roligt. En del som bor på Söder säger "men det är så långt till Little Peace", fast vi ligger 7 min från T-centralen. Du reser 4 mil för att komma hit. Hur blev det så?

När jag hittade tillbaka till Yogan för 2 år sedan så letade jag studios i närheten av Bålsta. Provade några men ingen jag föll för. Jag hade då min salong i Råsunda och kom då på att jag sett er skylt vid salongen. Så jag mailade er med tusen frågor och bestämde mig för att det var värt att prova fast jag har ca 40 min enkelväg med bil. Det som fick mig att fastna och stanna var det direkta känslan av samhörighet. Nu har jag inte kvar salongen i Råsunda, men fortsätter att åka till Little Peace. Det är ju otroligt roligt att höra. Hade du yogat tidigare?

Jag yogade runt 25 årsåldern men då mes