top of page
sigill svart-2.png

Jag reser 4 mil för att yoga på Little Peace. Varför? För den fantastiska värmen, kärleken, samhörig

Veronica bor inte direkt nästgårds, utan reser ungefär 8 mil fram och tillbaka för en klass på Little Peace. Ändå är hon en flitig besökare på studion. Veronica är 34 år, jobbar som frisör på sin egen salong i Bålstad. Hon är gift med Michael, sonen Harry 4 år, Hunden Wira och katten Bosse.

Hej Veronica! Du tillhör en av dem som verkligen INTE bor runt hörnet, men ändå synts på studion frekvent senaste åren. Hur kommer det sig? Därför att här finns en variation av klasser, tider och instruktörer. Det finns nått för alla. Oberoende om du ha en bra eller dålig dag och oavsett vad man behöver. Sen upplever jag att man blir sedd och det finns en värme som alla i studion förmedlar.

Oavsett nivå så känner man sig trygg. Och det för mig är otroligt viktigt. Det är så roligt. En del som bor på Söder säger "men det är så långt till Little Peace", fast vi ligger 7 min från T-centralen. Du reser 4 mil för att komma hit. Hur blev det så?

När jag hittade tillbaka till Yogan för 2 år sedan så letade jag studios i närheten av Bålsta. Provade några men ingen jag föll för. Jag hade då min salong i Råsunda och kom då på att jag sett er skylt vid salongen. Så jag mailade er med tusen frågor och bestämde mig för att det var värt att prova fast jag har ca 40 min enkelväg med bil. Det som fick mig att fastna och stanna var det direkta känslan av samhörighet. Nu har jag inte kvar salongen i Råsunda, men fortsätter att åka till Little Peace. Det är ju otroligt roligt att höra. Hade du yogat tidigare?

Jag yogade runt 25 årsåldern men då mest bikramyoga. Sen vid 32 års ålder så hittade jag yogan igen, först via en nybörjarkurs i Bålsta som fick mig att vilja ha mer. Då hittade jag LP och föll pladask. Vad fick dig att hitta yogan igen?

Det var efter ett missfall som jag kände att jag behövde något sätt att för mig att hitta lugnet och glädje igen. På vilket sätt hjälper yogan dig i din vardag? Oj på så många sätt! Onda axlar och nacke är inget jag lider av i mitt yrke som frisör längre. Min stress är obefintlig jämfört med förr. Jag är mer grundad och min ångest är lättare att hantera med de redskap som yogan ger mig. Har blivit än bättre mamma och partner. Och vi är nu gravida igen, 4/6-19 kommer en till son.

Ja, supergrattis! Nu har du ju gått in i en ny fas i livet, du väntar ju ditt andra barn. Men Little Peace får ändå vara med på ett hörn eftersom du nu går Gravidyogan. Vilka lärare/klasser har du tagit på studion?

Nu går jag ju Gravidyogan med Hanna, men har också gått Deep Peace med Lisa, Vinyasa med Victoria och Hanna och Ying/yang med Hanna. Jag tycker om Lisas Hathayoga också. Ni erbjuder precis allt det jag söker i min yoga, kärlek, trygghet, träning, må bra innifrån. Mycket variation och fantastiska magiska instruktörer som verkligen brinner för att undervisa och vägleda.

Vad skulle du säga till någon som är nyfiken på yoga men osäker på att börja?

Att ge det en chans och prova olika former för att hitta det som passar dig. Och att gå till en studio där du får hjälp och stöd i att hitta rätt i positioner.

Har praktiken på LP spillt över så du också yogar hemma?

JA! Yogar hemma varje morgon och har nyligen vart i Indien i 10 dagar på ett yogaretreat.

Tusen tack för att vi fick lite tid, Veronica och lycka till med nya familjemedlemmen!

Tack. Jag kommer nog tillbaka på Mamma+Baby yogan.

yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page