top of page
sigill svart-2.png

"Nu är meditation del av mitt liv, men jag var faktiskt livrädd när jag skulle gå på första kur

Titti är barnsjuksköternska på BVC, bor i Sollentuna och är mamma till två tonårskillar, Nils, 17 år som går på gymnasiet och Erik som är 15 år och som ska börja gymnasiet. Till familjen hör även katten Frasse som är hela 17 år. Titti är en frekvent besökare och har nog varit på flest meditationsklasser och kursen "Meditation mot stress" av alla på Little Peace.

Hej Titti!Hur kom du i kontakt med Little Peace?

Jag började första meditationskursen i maj, 2016. Vintern 2016 fick jag influensa och i samband med det blev jag trött och utmattad, jag var helt enkelt nära att springa rakt in i väggen! Stressade hela tiden på jobbet, hemma - ni fattar! Kände och förstod att jag måste ta tag i min situation.

Jag googlade på "kurs meditation mot stress" och voilà - där fanns en kurs som hette just Meditation mot stress och låg inte för långt bort från hemma! Jag ville gå på en "fysisk" kurs. Bli ledd och ha en plats att gå till. Jag hade ingen erfarenhet av meditation tidigare. Jag hade medverkat på en föreläsning och provat en eftermiddag på jobbet med mindfulness, men det vi fick med oss därifrån var inte vad jag sökte nu.