top of page
sigill svart-2.png

På Little Peace omvandlar jag min energi till positiv och går hem nyladdad för några dagar!


Laura beskriver sig själv som en omtänksam och känslig italiensk tjej. Trebarnsmamma och gift med en "svensk viking". Med alldeles för många bollar i luften har hon ofta en känsla att tiden inte räcker till. Ändå, eller kanske just därför, är hon en flitig yogi på studion och här nedan får vi ta del av hur yogan hjälper henne att hålla livet i styr.

Hej Laura! Vart stötte du på yoga för första gången?

Jag yogade för första gången som blivande mamma, det gjorde jag under alla mina tre graviditeter. Sedan dess har det gått många år tills jag hittade tillbaka till yoga.

Hur hittade du till Little Peace?

Jag fick veta att en ny yogastudio skulle öppna nära där jag bor, jag blev nyfiken gick till invigningen och provade några olika lektioner och lärare. Det var augusti 2015 och sedan dess har jag alltid något inplanerat på Little Peace.

Berätta lite om de kurser och klasser du gått och går?

Jag har gått på Hatha, Vinyasa, Meditation, en kurs i Self expression, YinYoga, Rocketvinyasa och en hel del workshops, jag har fått lära känna många av de lärarna som Hanna samarbetar med och jag tycker att det finns en tydlig röd tråd mellan dem: Alla är lika passionerade på det de gör, de har alla lång erfarenhet och sprider glädje och under sina klasser. Dessutom har jag fått lära känna många av dem som deltar på yogapass och det känns så hemtrevligt när man kliver in på Little Peace.

Har yogan förändrat ditt liv på något sätt, och i sånt fall hur?

Yogaklasserna är inte bara fysiskt utmanande det är något som händer både i rummet och i mig och det forsätter efter passen. Jag brukar ”omvandla” min energi till positiv under passen och gå hem ”nyladdad" för några dagar, ofta med nya intentioner för nästa vardag. Jag har lärt mig att hitta tillbaka till min inre ro genom min andning, som ett verktyg när jag behöver det. Jag har lärt mig att uppskatta och ta hand om mig på ett nytt sätt och jag kan se mig, min realitet och de personer jag lever med från ett nytt perspektiv.

Vad skulle du vilja säga till folk som är nyfikna men ännu inte vågat prova att yoga?

Om du vill möta och utmana dig själv är yoga och eller meditation ett fantastiskt sätt! Prova olika ”sorter” och lärare för att hitta det som passar dig bäst. Hanna, som driver studion, är en pärla som sprider positiv energi i Råsunda, jag är tacksam att bo så nära henne och Little Peace.

Tusen tack, Laura! Det är ju verkligen personer som du som får Little Peace att leva. Att se hur yogan stärker er i livet och att också höra hur den sprids vidare genom er är ju hela drivkraften bakom studion. Och att mötas varje vecka och svettas, skratta, vila, meditera och diskutera livet är en rikedom!

yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page