top of page
sigill svart-2.png

Yogan har fått mig att lämna min "comfort zone".


Caroline bor i samma hus som studion. Ändå tog det nästan två år innan hon vågade sig in på Little Peace. Men när hon väl gjorde det blev det startskottet för en stor förändring i hennes liv.

Hej Caroline!

Du är en ganska nykläckt yogi. Berätta om dig själv.

Jag är en glad 33-årig tjej som precis funnit lyckan i yoga. Jag bor tillsammans med min katt Oscar i Solna och på dagarna jobbar jag på Adidas huvudkontor. Jag gillar att testa nya upplevelser, resa och umgås med vänner och familj.

Du bor nästan oförskämt nära studion, eller hur?

Haha, ja det stämmer. Jag har turen att bo i samma hus som Little Peace. Så jag drar bara på mig tofflorna och traskar ner. Jag får ofta höra vilken lyx jag har, och det håller jag med om! Tänk att få ha ett sånt här fantastiskt och mysigt ställe 4 trappor ner.

Men det tog ändå ett tag innan du vågade dig ner?

Berätta vad det var som gjorde att du till slut gjorde det.

Ja, jag gick länge och tänkte att jag skulle test yogan i huset men det blev liksom aldrig av. Tills jag en dag bestämde mig för att testa yinyoga en torsdag eftermiddag i juni. Jag hade testat Yin på Balance (ett gym) ett tag men kände att jag ville ”ha” något mer. Vilket jag fick på Little Peace. Det är svårt att beskriva känslan, det va något helt annorlunda, jag kunde gå så mycket djupare in i mig själv. Kändes som jag hittat hem (vilket jag typ va 😊).

Efter det ville jag ha mer, dessvärre var det slut på terminen så fick vänta hela sommaren tills nästa gång och då slog jag på stort och testade Hanna och Suryas retreat på Borntorpet. Det var verkligen en fantastisk helg på ett härligt ställe. Full med inspiration och fina människor. Jag som ny inom yoga fick verkligen möjligheten att testa på olika varianter. Jag åkte dit själv med en öppen och nyfiken inställning och åkte hem med en underbar känsla, lite som att vara nykär, och med nyfunna vänner (därav min granne som också var med som jag knapp träffat tidigare).

Berätta lite om de klasser du går.

Jag missar aldrig en tisdagsmorgon med Lisa och Hatha yoga. Hon är så bra på att lära ut grunderna och jag känner att jag lär mig något nytt varje gång och vill bara ha mer. Utöver det gillar jag yinyoga och har även testat Hatha yogan på söndagar som är till förmån för Ecpat, som jag tycker är ett superfint initiativ. Härnäst på schemat står ”Flow and Glow”, en specialkväll med yoga i mörker och uv-ljus!

Har yogan förändrat ditt liv på något sätt, och i sånt fall hur?

Ja, yogan har verkligen förändrat mitt liv både mentalt och kroppsligt. Jag har blivit mer rörlig och känner att jag har ett mer holistiskt synsätt på livet och har ett mer lugn i mig själv. På yogamattan får man vara sig själv och inte känna någon prestationsångest, man får utvecklas i sin egen takt. Nu när jag har utövat yoga ett tag känner jag mig mer flexibel, det är kul att känna skillnaden från första gången till idag. Yogan har fått mig att lämna min "comfort zone", jag har aldrig haft några problem att testa äventyrliga saker, såsom fallskärmshopp och hoppa bungyjump, men att testa saker som innefattade känslor var desto svårare, vilket yogan har lärt mig att våga göra. Dessutom har jag via Little Peace fått massa fina vänner 😊.

Vad skulle du vilja säga till folk som är nyfikna men ännu inte vågat prova att yoga?

Gå över trösken in till Little Peace så sköter stället resten åt dig 😊…. och testa en retreat, det är ett bra sätt att se om yoga är något för just dig.

yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page