top of page
sigill svart-2.png

Yogan har fått mig att lämna min "comfort zone".


Caroline bor i samma hus som studion. Ändå tog det nästan två år innan hon vågade sig in på Little Peace. Men när hon väl gjorde det blev det startskottet för en stor förändring i hennes liv.

Hej Caroline!

Du är en ganska nykläckt yogi. Berätta om dig själv.

Jag är en glad 33-årig tjej som precis funnit lyckan i yoga. Jag bor tillsammans med min katt Oscar i Solna och på dagarna jobbar jag på Adidas huvudkontor. Jag gillar att testa nya upplevelser, resa och umgås med vänner och familj.

Du bor nästan oförskämt nära studion, eller hur?

Haha, ja det stämmer. Jag har turen att bo i samma hus som Little Peace. Så jag drar bara på mig tofflorna och traskar ner. Jag får ofta höra vilken lyx jag har, och det håller jag med om! Tänk att få ha ett sånt här fantastiskt och mysigt ställe 4 trappor ner.