top of page
sigill svart-2.png

"Då tanken på någon eller något kopplas ihop med en rörelse blir det väldigt nära"


Marie är 49 år och bor i Råsunda med sin man. Marie jobbar som präst och om några veckor blir hon också klar med sin utbildning till legitimerad psykoterapeut.

Hur hittade du till Little Peace för första gången?

Jag, min man och systerdotter gick förbi Little Peace då Hanna och hennes son höll på att fixa inför öppnandet. Ett varmt möte så vi gick tillbaka på drop-in, tror att det var två år sedan.

Var det ditt första möte med yogan, eller hade du yogat tidigare?

För 25 år sedan bodde jag under en tid i en kommunitet/kollektiv i Indien, då kom jag i kontakt med olika inriktningar inom yogatraditionen. Det var första mötet, sen har det varit några yogaresor och yogaperioder under livet. Jag har varit på yogaworkshops lite nu och då under åren här i Sverige. För några år sedan hade jag en liten Ashtangaperiod. Jag är en periodare då det gäller yogan men nu har det hållit i sig ett tag. Jag har nog hittat min form i Vinyasa Flow.