top of page
sigill svart-2.png

"Hur läskigt det än är för mig, så är det i närvaro och sårbarhet det händer. I kontakten med m


Niclas Agnesmed är 47-någonting, sångare och coach, född i skåne men bosatt sedan många år i Solna. Han tillstår att yogan började som ett sätt att kolla in tjejer, men att det i förlängningen gett möjligheten att möta sig själv, och andra på ett mer intimt och närvarande sätt.

Hej Niclas! Minns du ditt första yogapass?

Minns mitt första yogapass som ett förfärligt minne. Ashtanga-yoga. Jag tänkte, om jag nu ska vara helt ärlig, att det kunde vara ett bra ställe att ragga snygga tjejer på. Jag kom nervöst in i salen och såg till att hålla mig så långt bak som möjligt så ingen skulle se mina fadäser till rörelser, av en kropp med lite för mycket av det goda.

–Upp i hunden! Va, vad är det? Kollade upp och härmade det bästa jag kunde och brakade ihop efter några sekunder. Va, är de inte riktigt kloka, tänkte jag. Ja, jag har väl sällan känt mig så dum som då, så jag smet ut så fort jag kunde med svansen mellan benen och nått ragg blev det inte heller. Två förluster på en gång. Således ingen poäng med yogan!