top of page
sigill svart-2.png

"Det är sällan under en vecka jag mött så många duktiga, kunniga, positiva, trevliga, ödmjuka,


Ingmarie Fors bor i Råsunda och har varit med sedan Little Peaces start för ett år sedan och gått flera olika kurser. Med utflugna barn är Ingmarie i en ny fas där hon kan fokusera mer på hälsa i livet, och i det är Little Peace ett givet stöd.

Hej Ingmarie!

Berätta lite om dig själv.

Jag bor i Råsunda har utflyttade barn. Nu startar en period i mitt liv då jag kan fokusera på mig och mitt liv

med träning och hälsa. Jag trivs i Solna med dess underbara natur och närhet till allt. Att dessutom ha 800 meter till LP är en otrolig förmån och glädje.

Hur och när kom du i kontakt med yoga/meditation första gången?

Jag var på öppet hus vid öppningen förra sommaren och föll för de spännande kurser som var och den fina miljön. Jag bokade upp mig förra terminen på meditation mot stress och går nu denna termin på Yin Yoga.

Du har mött flera lärare under olika kurser på Little Peace. Berätta vad du upplevt?

Jag passade på att pröva några kurser som var på öppna huset och det är sällan under en vecka jag mött så många duktiga, kunniga, positiva, trevliga, ödmjuka, härliga, glada och helt fantastiska lärare.

Det måste sitta i väggarna.

Vad gjorde att du började på Little Peace första gången?

Det var annonsen i lokaltidningen och den tillhörighet som jag kände från första stund som gjorde att jag började och fortfarande trivs så bra.

På vilket sätt stöttar yogan/meditationen dig i vardagen?

Jag har tack vare yogan fått ett bättre fokus, smidigare kropp och framförallt är jag mycket piggare.

Vart skulle du vilja vara om ett år med din yogapraktik?

Om ett år vill jag fortfarande yoga både på LP och hemma.

Tusen tack för att du ville vara med Ingmarie! Vi ses på mattan!

yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page