top of page
sigill svart-2.png

"Rent samhällsekonomiskt tror jag att yoga är ett bidrag till att skapa ett mer hållbart samhäl


Daniela Tell är tvåbarnsmamma som just flyttat till Täby, men yogan på Little Peace släpper hon inte. Daniela sprang på Hanna för tre år sedan och frågade: "Är du inte yogalärare? Kan du inte starta något här i Råsunda. Jag är från Tyskland och där är det yogastudios överallt men här är det så dött!" Daniela har på så vis varit med och skapat vår yogastudio, som en idé, långt innan den manifesterades. Daniela har också bjudit in lärare från studion att hålla yoga på hennes arbetsplats hos Johnson & Johnson. Hennes fördjupade yogaintresse har även lett henne till att hon idag utbildar sig till yogalärare.

Vill du berätta lite om vad du gått på Little Peace och vad du erfarit av det? Jag har smakat på många av Little Peace's godbitar. Hannas filosofiska Vinyasa Flow, Mateuz lekfulla och Anders astronomiska Rocket Yoga och Susannes stämningsfulla morgon Yin. Så olika i sin karaktär så är dessa klasser sig ändå väldigt lik i den stämning som skapas tack vare ett väldigt personligt bemötande, en stor prestigelöshet och en genuin nyfikenhet hos yogalärarna gentemot oss "elever".

Jag har alltid känt mig väldigt välkommen av alla lärare och elever i de klassar jag har gått. På Little Peace bidrar alla att skapa en "commmunity känsla" där alla blir sedda i storstadens anonymitet.

Hur började din yogaresa?