top of page
sigill svart-2.png

"Ni lyckas verkligen skapa en atmosfär där jag tillåts vara precis som jag är just nu, och med


Eva Odefalk är den 42-åriga Sundbybergsbon som hittade till Little Peace genom att en kompis lajkade LP på Facebook. Från första gången hon klev in kände hon sig välkommen.

Nu är Eva, som till vardags jobbar som rådgivare på bank, verkligen del av vårt community och har b la dykt upp för en hel del karma-yoga i samband med vår renovering.

Hej Eva! Vad fick dig att börja yoga?

Jag har försökt närma mig yoga under många år, men har tyckt att det var svårt att hitta rätt. Länge blev jag bara arg av att yoga och tyckte inte alls att det gav mig det lugn och det fokus jag hade hoppats på. Under lång tid tänkte jag "yoga är nog inget för mig trots allt", men av något skäl gav jag aldrig upp tanken på att jag ändå ville att det skulle vara för mig. Förra sommaren läste jag en bok om hälsa och fu