top of page
sigill svart-2.png

"Ni lyckas verkligen skapa en atmosfär där jag tillåts vara precis som jag är just nu, och med


Eva Odefalk är den 42-åriga Sundbybergsbon som hittade till Little Peace genom att en kompis lajkade LP på Facebook. Från första gången hon klev in kände hon sig välkommen.

Nu är Eva, som till vardags jobbar som rådgivare på bank, verkligen del av vårt community och har b la dykt upp för en hel del karma-yoga i samband med vår renovering.

Hej Eva! Vad fick dig att börja yoga?

Jag har försökt närma mig yoga under många år, men har tyckt att det var svårt att hitta rätt. Länge blev jag bara arg av att yoga och tyckte inte alls att det gav mig det lugn och det fokus jag hade hoppats på. Under lång tid tänkte jag "yoga är nog inget för mig trots allt", men av något skäl gav jag aldrig upp tanken på att jag ändå ville att det skulle vara för mig. Förra sommaren läste jag en bok om hälsa och funderade mycket på vilka positiva förändringar jag skulle vilja göra i mitt liv, och "mer yoga" var en. Så såg jag en vän checka in på Little Peace på Facebook, kollade in webbsidan och på den vägen är det...

Vilka klasser har du valt och varför?

Jag valde Hatha, dels för att jag ville börja från början och Hatha känns så grundläggande, dels av ett så enkelt skäl att det fanns en morgonklass, en dag och tid som fungerade fint att få in i vardagen. Jag har inte ångrat mig! Sedan har jag också provat på vinyasa, yin och kundalini vid olika tillfällen - allt har varit skönt på sitt sätt!

Vad tycker du är fördelen med att yoga på Little Peace?

Redan från första gången jag klev in på Little Peace har jag känt mig välkommen. Ni lyckas verkligen skapa en atmosfär där jag tillåts vara precis som jag är just nu, och med det som är just nu. Alla lärare jag träffat hos er är oerhört professionella och duktiga, det känns verkligen att ni håller hög kvalitet!

Vad roligt att höra. På vilket sätt har yogan förändrat ditt liv utanför mattan?

Det är svårt att säga men en sak som slagit mig är att jag generellt är gladare nu än för ett år sedan. Jag oroar mig mindre och tycker att jag ser mer kärlek i världen omkring mig. Om det är yogans förtjänst ska jag låta vara osagt, men en förändring har jag helt klart märkt. Under min första termin på yogamattan hände det så gott som varje vecka att jag började gråta någonstans mot slutet av klassen. Nu märker jag oftare att jag ligger (eller står, eller sitter) och ler :-)

Vad skulle du vilja säga till folk som är nyfikna men ännu inte vågat prova att yoga?

Prova bara, just do it! Det är inte farligt alls, och kanske upptäcker du att du gillar det!!

yotm monday.jpg
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page