top of page
sigill svart-2.png

"Yogan har förändrat mitt liv radikalt"


Elisabeth är 44 år och arbetar som sjuksköterska och biträdande enhetschef. Familjen har precis släppt Solna till förmån för ett hus i Täby. Dock släpper hon inte sin yogapraktik på Little Peace, utan kommer tillbaka 2 gånger i veckan.

Vad fick dig att börja yoga?

Jag har sedan 20 årsåldern haft ryggproblem. Efter min andra förlossning trodde jag att jag aldrig skulle klara av att jogga igen, vilket då var min källa för återhämtning. Ryggsmärtan kom och gick några år. En del dagar bättre än andra och vissa dagar riktigt illa. Jag hade svårt att böja mig fram för att sätta strumpor på fötterna och vissa morgnar ställde jag klockan 20 min tidigare eftersom det tog sån tid att få i gång kroppen och komma i kläderna. Har alltid tränat vilket antagligen räddat mig från ryggkollaps. Via mitt gym kom jag i kontakt med yogan. Det var dock först när jag träffade Hanna som jag fastnade på riktigt och började förstå yogans helande kraft både fysiskt och mentalt. Jag började gå regelbundet och ungefär ett halvår senare följde jag med Hanna på yogaretreat ute i skärgården. Efter det har jag yogat på studio minst två gånger i veckan och även hemma när jag behövt.

Vilka klasser har du valt och varför?