top of page
sigill svart-2.png

"Akta er! Det är vanebildande!"


Namn: Claes Ålder: född 1959 Bor: Råsunda/Vasalund Sysselsättning: Byggnadsantikvarie   Vad fick dig att börja yoga? Ett allmänt intresse för samspelet mellan kroppen och själen    Vilka klasser har du valt och varför? Varannan vecka, Hatta med Hanna    Vad tycker du är fördelen med att yoga på Little Peace? Här finns ett seriöst engagemang en genuin vilja till utveckling    På vilket sätt har yogan förändrat ditt liv utanför mattan? Svårt att bedöma, men rörligheten har ökat i kroppen och kanske även i knoppen.     Vad skulle du vilja säga till folk som är nyfikna men ännu inte vågat prova att yoga? Akta er! Det är vanebildande!

Claes är i 50-årsåldern och arbetar som byggnadsantikvarie. Han är bosatt i

Vasalund och har yogat med Hanna under flera år, tillsammans med sin familj,

innan Little Peace startade.

Vad fick dig att börja yoga?

Ett allmänt intresse för samspelet mellan kroppen och själen.

Vilka klasser har du valt o