Hej och Namasté!

 

Välkommen. Little Peace skapades utifrån en längtan att sprida yoga. Och skapa världsfred.

Så simpelt och så stort. Men vad innebär det egentligen?

 

Om Yoga

Yoga är en tusenårig vetenskap som får människor att må bra. Yoga tar hand om alla lager vi är uppbyggda av. Från det grövsta till det mest subtila. Det ger oss en smidig och stark kropp, men eftersom ingen yttre form eftersträvas så stärks också upplevelsen av kroppen inifrån. Det vitaliserar våra inre organ, balanserar nervsystemet och våra energibanor. Det uppmanar till självreflektion och har oftast en positiv inverkan på våra nära relationer. Det förbättrar markant vår hälsa i form av lägre stress, sänkt blodtryck, sänkta depression och ångest-nivåer, förbättrad sömn, sexliv och ger överlag en mer positiv livssyn. Inte sällan också en klarare syn på vad man behöver och inte behöver i sitt liv. 

Efter ett tag kan yogan också ge en stark känsla av att allt faktiskt hör ihop. Man ser tydligare hur ord, tankar och handlingar påverkar omgivningen och sitt eget liv. Den upplevelsen ökar empati och ödmjukhet. Vi har nog aldrig sett någon gå ut från ett yogapass mer arg än när den kom.

 

Och om varje människa blir lite mjukare kring hjärtat, tar lite mer ansvar för sig själva och sitt avtryck på planeten så närmar vi oss en bättre värld. Yoga är fredsarbete. 

 

Vad finns på Little Peace?

Little Peace har flera yogatraditioner att erbjuda, som tex Hathayoga, Vinyasa Flow och Yinyoga. Grupperna blir små, med max 18-20 personer. Det går helt enkelt in flera på våra 50 m2. Men det gör också att du får mer omsorg av läraren. Och traditionellt har ju yoga lärts ut från en lärare till ett par elever. 

Vi har yoga speciellt för dig som aldrig stått på en matta tidigare, är pensionär eller just blivit mamma. För dig som vill svettas, bli utmanad och stå på händer. För dig som lever med en partner och vill fördjupa närhet, skratt och kommunikation tillsammans. Och för dig som inte är äldre än 10 år och tycker om att busa och yoga och vara en bra kompis. En yogi (=person som praktiserar yoga) har ingen specifik kroppsbyggnad, ålder och måste inte heller yoga alla dagar i veckan. Det är helt enkelt en person som är intresserad av att utvecklas, fysiskt, mentalt och själsligt.

 

Kort eller kurs?

Hos oss köper du enkelt ett kort beroende vilket behov du har av att yoga. Happy Year, årskortet ger dig 12 månaders fri tillgång till yoga. Happy Half ger dig 6 månaders fri yoga och kan påbörjas när som på året. Utöver det har vi 20- och 10-kort. Du kan också droppa in. 

 

Workshops med gästlärare.

Du kommer också kunna vara med på kortare workshops med spännande gästlärare. Till exempel över en långhelg eller en eftermiddag. Vi ordnar också yogaresor inom och utanför Sverige. 

 

Yoga handlar inte bara om att röra kroppen utan är ett sätt att komma samman för ett gott syfte. Little Peace kommer därför bjuda på musik, film, föreläsningar och annat kul! Vi finns till för att göra Råsunda lite mera levande. För att hjälpa människor att utvecklas och må bättre. Och vårt sätt att göra det på är genom yoga.

 

Kom och titta förbi. Du är så välkommen.

Oum Shanti!

 

 

 

 

Lokah Samasta Sukhinu Bhavantu

May all beings everywhere be happy and free. May my thoughts, words and

actions somehow contribute to that freedom and happiness for all. 

 

LITTLE PEACE YOGA   FÖRRÅDSGATAN 3   SOLNA   SWEDEN

info@littlepeace.se