top of page

WORKSHOP

MELLANDAGSVILA.jpg

Längtar du efter återhämtning och möjlighet att ta hand om dig själv i mellandagarna? Kanske är julhelgen intensiv, kanske har du en längtan efter att komma hem till dig själv, kanske har du behov av både påfyllning och återhämtning? Här får du chansen! En kväll i återhämtningens tecken - fylld med läkande ljudvibrationer. Energigivande mantrasång/kirtan och djup avslappning i en härlig kombination.

Låt ditt sinne vila genom att, i närvaro, kliva in i meditation genom mantrasång/kirtan. En möjlighet att släppa tankar och bara hänge dig i stunden - till nuet, till musiken, till energin vi gemensamt skapar i rummet. Låt vibrationerna från ljud och mantran vibrera i dig. Sjung med, eller tillåt dig själv att bara vara i musiken - Bli ett med musiken, ett med den yogiska mantrasången och sjung från hjärtat. Låt härliga hormoner få fylla dig! Tillåt därefter dig själv att få landa in i djup vila. Tillåt dig själv att svepas iväg genom ljudvibrationerna från gongen och andra instrument. Tillåt dig själv att släppa taget för en stund och få kontakt med dig själv på djupet.

Gongen, som har en mångtusenårig tradition, hjälper dig att komma in i djup avslappning och ett meditativt tillstånd. Kroppen får därmed möjlighet att självläka, återhämta sig och släppa stress och spänningar. Ljudvibrationerna från gongen påverkar dig ända ner på cellnivå, och får cellerna i din kropp att att vibrera synkroniserat i en harmonisk frekvens. Vibrationerna från din egen röst, från musiken, mantran och sound healingen hjälper dig in i självläkning. Och ofta kan just den egna rösten vara vägen in till djup kontakt med dig själv och ditt innersta.

 

OM HELENA & ANNA-MARIA:

Helena Himgård och Anna-Maria Ahlgren är utbildade och certifierade kundaliniyogalärare med lång erfarenhet av yoga. Utöver det är Helena utbildad inom soundhealing och Anna-Maria inom Hatha yoga. De är båda medlemmar i mantrabandet Sound By Heart och delar regelbundet musik genom Kirtans, mantrasång-event och singing circles.

 

DATUM & TID: ONSDAG 27:E DECEMBER 

TID: 18.00-20.30

PLATS: LITTLE PEACE YOGA

PRIS: 395 KR
 

bottom of page