MIND YOUR BUSINESS

–Låt Little Peace ta din arbetsgrupp till nya dimentioner

Tänk dig en arbetsplats där sjukskrivningarna är låga, kreativiteten flödar, människor trivs, alla jobbar mot samma mål och genom det är lönsamheten högre än någonsin. Den bästa investeringen du som chef kan göra, är i din personals välbefinnande.
De flesta av oss förstår att våra växter vissnar om vi inte vattnar dem regelbundet. På samma sätt är det med människor. Att ta hand om personalen är det viktigaste och mest värdefulla man kan göra som chef. På många arbetsplatser är kroppen i samma läge många timmar om dagen. Ofta ett läge där axlarna är framåtroterade och bröstmuskulaturen komprimerad. Det ger en begränsad andning, och när andningen inte kan förse hjärnan och kroppen med syre, så begränsas också vårt mentala handlingsutrymme, vår lösningsförmåga, vårt fokus och kreativitet. Medarbetare som lider brist på detta ger naturligtvis lägre lönsamhet. Addera mental stress i form av deadlines och hög arbetsbelastning. Det ger ett överslag i vårt sympatiska nervsystem, det som förser kroppen med adrenalin och kortisol, sk stresshormoner. Går vi för länge med sympatiska nervsystemet påkopplat blir vi som en motor som blir överhettad. Då står snart sjukskrivningarna och knackar på dörren. Allt vi gör behöver vi balansera. Daglig stress behöver daglig återhämtning för att vi ska kunna fungera optimalt. En arbetsplats som ger utrymme för balans har mycket att vinna. Lojalitet växer. Effektivitet ökar. Empati och gruppdynamik frodas. Engagemang växer. Ingen medarbetare kan utvecklas på jobbet om hen inte ges möjlighet att utvecklas mentalt. Tillåt din organisation att växa och blomstra med oss.
 
Vi kan erbjuda flera olika typer av upplägg för dig och din organisation. Allt från engångs-event på konferenser eller kick-off till mer långsiktiga samarbeten där vi blir en del i att optimera er arbetsplats över tid.
Vi kan erbjuda stresshantering med olika former av yoga, meditation, temabuilding med acro-yoga och non-violent communication. 
Maila oss för ett skräddarsytt upplägg >
"Vi samarbetar med Little Peace för att de är pedagogiska och proffsiga. Vår verksamhet får positiva resultat av meditation på jobbet. Sjukskrivningarna minskar, hälsa och effektiviteten ökar."
HR-Chef

 

 

Företag som anlitat eller

just nu samarbetar med oss: 

Adidas

Ambea

Blackebergs Gymnasium

Elgiganten

Försvarsmakten

H & M

Incell International AB

Johnson & Johnson

Kungsleden AB

Midroc

Mini Rodini

Notar Fastighetsmäklare

Regissörsvillan & Noors Slott

Reebook

Solna Kommun

Sunny at Sea

Tensta Ross Gymnasium

Tekniska Högskolan

Global utmaning