top of page

LITTLE PEACE PÅ FÄRGFABRIKEN

färgfab 2022.jpg

Yoga på Färgfabriken är ett initiativ av konsthallen i Liljeholmen. I deras vackra lokaler ordnas regelbundet yoga av inbjudna yogalärare och nu är det dags för Hanna från Little Peace att återigen bjuda på en temaklass. Efteråt serveras en härlig frukost. Morgonen bokas på Färgfabrikens länk nedan. 

ATT JOBBA ENKELT OCH VILA DEDIKERAT. I denna klass kommer vi att röra oss från en rolig dynamisk övning, via pranayama, till en mer yin-baserad praktik. Vi kommer att undersöka två olika egenskaper, den av viljestyrka och den att sträva efter att släppa taget och bara vara. Men du har säkert lagt märke till att i Yin/Yang-symbolen finns en prick av yin i yangs fält och en prick yang i fältet yin. Så vi får se om vi kan lägga till den lilla droppen att släppa taget i vår dynamiska praktik och hitta lite yang i vår yin.

Tillsammans kommer vi att utforska hur vi kan involvera enbart det som behöver involveras, och se om vi kan addera ett element av lätthet, även när kroppen arbetar och när vi strävar mot ett mål. Vi kommer även att se om vi kan lägga till den lilla disciplinen och fokuset i vår yin som gör att vi verkligen vilar och inte bara flyger iväg eller bli för involverade i tankar.

Denna klass kommer att få dig att undersöka dina gamla mönster och möta dina asanas med en ny inre inställning. Vi avslutar med en god frukost tillsammans som Färgfabrikens Café, serverar i det här vackra rummet. Då finns tid för mysigt häng och eftersnack.  
Kom ihåg att ta med yogamatta!

DATUM:  3/4 PÅ FÄRGFABRIKEN, LILJEHOLMEN

TID: 09.00–11.00

LÄRARE: HANNA BACKMAN

PRIS: 395 KR 

bottom of page