sigill svart-2.png

CITY RETREAT

about.jpg

Under de här dagarna får du lära dig tekniker för att bli mer rofylld, lättare att koppla av, koppla ner, bli mer flexibel och stadig – även i stunder av negativ stress och oro. Du kommer också att få med dig kunskap om yoga och meditation som är användbara såväl i ditt fortsatta utövande så som verktyg för balans och en god hälsa i din vardag. About Yoga, Magnus Fridh och Sheila Arnell, kommer guida dig genom tre halvdagar på Little Peace Yoga.

 

 

Ge dig själv en paus i vardagen och få en fin möjlighet att fördjupa dig i yoga och meditation.

 Under 9 timmar, uppdelat på 3 dagar, avskärmar vi oss från vardagen och yogar och mediterar tillsammans. 

Vi ses både under en kväll, samt tidig morgon/förmiddag för att ge dig möjligheten att uppleva meditation vid

dagens olika tidpunkter. Retreatet är skapat så att du också kan spendera halva dagen med annat som ingår i ditt liv, för att känna effekten av meditation, även i det mer vardagliga. 

 

Vi kommer prova övningar som är lätta att ta till sig och som är användbara i vardagen. Med andra ord så passar den här retreaten alla. Du behöver inte ha några förkunskaper men kan också komma om du har mer erfarenhet och vill intensifiera din träning. 

Och kanske, kan du redan under det här dygnet få en upplevelse av en inre välgörande avslappning och stillhet.

 

Målet är att du ska få ägna tid åt din egen upplevelse av yoga och meditation. Men framförallt att få en stund för dig själv och till att ladda om dina batterier inför en ny säsong och hitta ny energi för att komma tillbaka till träning efter den påfrestande period vi alla befunnit oss i. 

Under de nio timmarna kommer du bland annat att få utöva och fördjupa dig i:

 

  • Mindfulness - Förstå grundkonceptet och hur det används i meditation, yoga och i vardagen.

  • Meditationer över medkänsla - en av meditationes viktiga grundpelare. 

  • Yin- Meditation - Den lugna men stundals utmanande yogaformen yin som här mjukt vävs ihop med Shi-Ne meditation.

  • Hatha Yoga och Vinyasa - Dynamiska sekvenser som både stärker och gör kroppen mer flexibel men ockås förbereder den för kontemplativa övningar. 

  • Mahamudra meditation där alla ackumulerade övningstimmar under helgen fyller sina naturliga syften.

 

Kursen kommer även att live-streamas från studion, för dig som hellre deltar hemifrån. Gör isåfall valet "Online" när du gör din anmälan.

Välkomna önskar Sheila & Magnus

OM ABOUT YOGA

About Yoga är ett yoga & meditations community för alla som är nyfikna på yoga och meditation. About Yoga är kända för sin förmåga att få alla att känna sig välkomna på ett stöttande och tillåtande sätt.

About Yoga vill skapa ytor för vila mitt i vardagens skyndande. Att skapa möjlighet för alla och envar att kunna få återhämtning, paus från det som stressar och sätta grunden för en hållbar livsstil. Det finns fungerande och kraftfulla verktyg för detta och vi vill dela med oss av vår kunskap.

Kärleken till rörelse och aktivitet varvas med stillhetens, tystnadens och återhämtningens kraft.

ABOUT YOGA BESTÅR AV:

MAGNUS FRIDH

Magnus Fridh undervisar i yoga, mindfulness och meditation och har genom akademiska studier i indologi med inriktning på tibetansk kultur och språk fördjupat sig inom ämnet. Magnus är också författare till boken Viloläge – mindfulness och meditation i vardagen och boken Att vara stilla när allt skyndar (Bonnier Fakta). En bok om hur man hittar stillhet och lugn och ro i sin vardag. Magnus har under flera år hållit fördjupningskurser på Little Peace och varit uppskattad lärare och vikarie i Little Peaces community.
 

SHEILA ARNELL

Sheila Arnell har utövat ashtangayogan i 8 år och undervisar i såväl dynamiska yogaformer så som yinyoga och meditation. Hon undervisar och föreläser regelbundet om hälsa för flera stora företag som t.ex Swedbank, Nordax, Hemnet & HM.  Sheila driver även podden ”About Yoga & Meditation” tillsammans med Magnus. 

DATUM OCH TIDER:

Fredag 20/8 18.00–21.00

Lördag 21/8 07.00–10.00

Söndag 22/8 07.00-10.00

LÄRARE: MAGNUS FRIDH & SHEILA ARNELL

PRIS: 2.500 KR I STUDION / 1.250 KR ONLINE